Klara Vappen!

                            image94

           Glada vappen på er alla! Nu sticker jag iväg till en kompis, o sen ut o festa! WUUUUH.

too much olsen?

image93

Antagligen världens mest bloggade kändisar, eller ja, åmtinstone Mary-Kate. M-K dyker ideligen upp på varenda fashionblogg runt om i världen, dessa två tvillingar har tusentals bloggar namngivna efter dem. Men får M-K alltför mycket rampljus, medan hennes mer tystlåtne syster Ashley står brevid och bara ler? Visst är M-Ks stil att dö för, men Ashley då? Är inte hennes stil minst lika fancy? Hjälpte M-Ks anorexi henne att komma fram? Är Olsen systrarna, citerat från Frida: "överskattade tvillingar"?


duk i håret

             image91

Jag gillar verkligen det här med duk i håret. De är även väldigt behändigt om man har en bad-hair-day. Då drar man bara till håret på en knut o lägger scarfen runt huvudet o voilá, håret ser as-snyggt ut!
Men nu ska ja titta på lite film, men före det blir de ännu litte plugg.

vårväder!

image90

Det är så skönt när vårvädret äntligen är här ! Man kan trippa runt i sina små kläder utan att bli snuvig och febrig. [vilket påminner mej om att ja ska ta en värktablett. Huvudet tar kol på mej]. I alla fall har jag som vanligt gått omkring och fantiserat om sommarplaner och sandstränder. Ska bli en säsongstart för picnic på veckoslutet med Sarah ! Vänter såå mycket. Men sedan dök tanken upp i mitt huvud, tänk när jag går ut nian, alla åker till olika gymnasier och den bekanta klassen och skolan kommer att vara borta för alltid. Melankoliskt. Nå väl, lärkan kommer säkert uppfylla alla mina förväntingar. SOMMAR TACK !

när vänner upphör

               image88
                           En dag bästisar nästa dag fiender.

Vad händer egentligen då vänner växer ifrån varandra? Varför händer det så. Varför känns plötsligt en figur som alltid stått dej så nära som en avlägsen tanke. Varför blir de mest använda numret på din telefon ett nummer som du bara bläddrar förbi. Vänner de juvligaste på denna jord, de som stöder dej, de som alltid finns där, hur kan de försvinna ur ditt liv. Hur kan livliga pyjamaspartyn bli diskreta minnen, hur kan sena kvällar med skratt o tårar knuffas under sängen med resten av dammet? Låt mej få svar på dessa frågor, och jag lovar jag slutar gråta. Men nu just rinner en tår sakta ner för min kind. Inte en, inte två, inte tre, mer än det har jag förlorat. Har du?

min modell

        image85

Har ju berättat er om mitt slutarbete, fashionmagazinet. Har nu bestämt mej för att även själv ta bilder till det. Så hittade min modell väldigt lätt, nämligen min underbara bästis Sara. Hon är en av världens vackraste flickor, se bara på bilden. Oo, har så många ideer på hurudanna bilder och stylingar jag kommer att ha! Pus på Sara.

dagens outfit

          image84

Dagens outfit:
Tisha - art by H&M
Kjol - Lindex
Strumpbyxor - Lindex

Men nu fortsätter jag plugga! Näst blir det mer finska arbete, har ännu massa kvar med det att göra. Sen skall jag öva till mattaprovet och efter det skall jag läsa samhällslära läxan. Puss.

Fashionmag

image81
                                                              Agyness Deyn

Helloj, tänkte berätta er mina vänner och mindre kända personer, att jag har bestämt mej för att göra en fashionmagazine som mitt slutarbete! Jap, så är det. Är alldeles inne på idén hela tiden. Ser redan framför mej hur det kommer att se ut, oo, vill bara nu att de ska vara maj så ja kan börja laga på den! Men fören det är det tyvärr prov i: fysik,matematik,engelska och franska. Samt projket i: finska,engelska,livsåskådning,fysik,modersmål. Gud vad störd jag blir.

Blusar från H&M

                              image80

Vill verkligen ha dessa två toppar från h&m. Var idag o tittade hos h&m men hittade ingendera, typiskt. Och så slösade jag alla mina pengar på Vogue och mat så nu tjänar det inget till i fall jag hittar dem.
Ja, ingen dera är nåt super speciellt, men det är vad jag gillar med dem, det är söta i all sin simpelhet. Och just det, puder är en av vårens hetaste färger.

KELLY CLARKSON

      image79

Imoron är det Kelly Clarksons konsert i Helsinki Jäähalli. Oo, de kommer säkert vara jätte bra ! Kan inte vänta. Ska dit med Sandra, min själsfrende sen vi var 6 år gamla.
Har ni lyssnat på Kellys låt Sober? Den är alldeles underbar, mina ögon tåras då jag hör den. Är inte ens säker om jag skulle klara av att höra den tillsammans med någon annan...Får se hur det blir på konserten imoron om hon spelar den. Det tar sjukt inuti att höra den, men jag bara måste lyssna den om och om igen.
Går omkring med en konstig känsla. Som om jag var så jävla lycklig och lessen samtidigt. Det känns som jag var hoppfullt längtande.Hmm.

and who am i?

          image77

Stapplar in genom dörren, utmattad efter danslektionen. Framför mej har jag fortfarande att: öva till mattaprov, göra klart engelskaprojketet om California, packa för imorogon och att spegla mej i mitt nya hår. Oo, det är så fint ( kommer inte att tycka de på moronen efter att natten + sängen gjort sin fina frisyr -.-). Varför gillar jag alltid mina bilder bättre i black and white? Har förresten stylat mej själv på alla bilder, och tagit dem alla själv =) proffs va? haha. Vilken bild gillar ni bäst?

80's party

                                    image76

Skall iväg på 80s temfest på fredag, och har suttit och spekulerat med mej själv om vad jag borde ha på mej. 80s...mycket färg, pink, grönt, blått, orange. Det är stuprörsjeans, leggings, högmidja. Tuperade hår, kraftig make up. Kommer bli svårt att bestämma mej. Men kul kommer det iaf att vara ! Hoppas jag. Va skulle ni sätta på er?

kameler

                                      image75

Har redan en längre stund gått omkring och undrat, varför kan det inte finnas kameler i norden okså? De ser ju så sympatiska och söta ut, man skulle bli på strålande humör om man varje morgon skulle dra upp gardinen och se en kamel stå där och le mot en. Okej, visserligen, önsketänkande men det får man väl ha ibland?
Har idag haft simning med skolan, fick ha min nya bikini från h&m, super söt tycker jag! Och så firade vi Nora som fyllde 16. Vi var o äta sushi och sen glass på McDonalds eftersom den grönt-te-glassen vi smakade på i sushirestaurangen var alldeles hemsk. Man fick spyreflexer upp i halsen och kunde inte förmå mej att svälja den.
Imorogon och träffa Sarah hoppas jag ?!?! Vad har ni gjort?

PINKBLACKWHITE

      image74

Två stilar till att köra med i vår, black and white eller girlylicious pink. Paris kör såklart med den sockersöta rosa dressen, medan syrran Nicky väljer en mer klassisk black and white. Båda sitter helt rätt i vår, så var inte rädd att satsa på en klänning.
Klänningarna från vänster: Forever21, Ellos, nelly.se

sommarregn

         image73

Regn kanske syns till, men det är inte att tala om sommarregn i det fallet. Den klart lysande solen sluatde nämligen kasta sina strålar över mej åtminstone igår. Och idag ser det då tusan heller bättre ut. Blir så trött på att bara sitta o vänta på vårväder och sommar. Min garderob är ju fullpackad med sommarkläder, är faktiskt lite trött på att alltid dra på mej jeans och hoodie eftersom vädret inte tillåter annat. Knappa två månader kvar av skolan, vilket innebär att man måste ge 110% av sej själv ifall man skall klara sej ur grundskolan och vidare in i gymnasievärlden. Men sej mej kära vänner, varför känns tanken om att fika på café, shoppa kläder och promenera i parken som en så mycket bättre idé än skolan. Stön. Men nu ska jag i alla fall till butiken för att köpa mej en bra tidning som jag försjunka mej i. Bara för att jag säkert inte skulle behöva göra läxor.

LÖÖÖRDAG

                 image72

Hejssan. Idag var de inte ens nära på så fint väder som igår, suck. Är på lande idag, igår var ja på en liten hemmafest i ekenäs och snart ska jag iväg o träffa vänner igen. Så mysigt de kommer att vara att sitta på café o fika o bara tala. O kanske ta en sväng i parken. Senare på kvällen skall jag ha lite biokväll me lillebrorsan. Köpte Knocked up och High School Musical 2 på torsdag, så dom ska jag se i kväll.
Va tänker ni ha för er idag då?

hårmodell!

                  image71

Fick idag ett samtal från L´oréal professionnels o dom undrade om jag var sugen på att komma som hårmodell åt dem nästa vecka. SJÄLVKLART är jag intresserad ! Så nästa veckas torsdag skall jag dit igen då. Så kuuul !

M-K strikes again

                 image70

Mary-Kate i love u ! Hur lyckas hon alltid med att se så bra ut? Ja menar, den där outfitten är ju inte heller mer än ett par gråa stuprörs jeans, en röd hoodie och höga skor. Men still going strong. Jag vill vara som hon. Plocka du okså fram dina vårkläder o lämna hemma den tjocka vinterrocken och strumpbyxorna som i ett glider ner o korvar sej. VÅREN HAR KOMMIT! Hittade mej själv idag åter igen på stan med Sarah, Ellen, Nelly, Nora och Sara. Har gott om pengar = shopping så in i hlvete nästa vecka. Väntar på det!

TISDAG

                  image69

Tisdag var det, skit länge sen inlägg, sorry, men har ju varit där hos er i swe, plus att bloggen var nere. Dumt.
Idag har det inte hänt speciellt mycket, varit på stan med vänner, det vill sejja först Linnéa, Alisa och Sandra och sedan Emilia. Snappade några bilder med henne. Va sägs hahah !
Skönt, börjar 10 imoron, sova lite längre. HiHiHi.
Dagens outfit a la picture:
Läderrock - H&M
Halsduk - H&M
T-shirt - nånstans från stockholm
Shorts - Cubus
Leggings - Lindex
Skor - SkoPunkten

RSS 2.0