B-day

                 image68 

GRATTIS till mej själv :D off to sweden nu. PUSS

KEIRA

                                           image67

Keira Knightleys skönhet är bländande. Sej mej, var skaffar man sej ett älv-ansikte som hennes? Lyckans henne.

O, förlåt bloggare, ja bara fösöker komma undan att läsa till mina prov med att sätta in en massa onödiga inlägg på bloggen. Absolut skärpning på kommande.

Men Keira är bara så vacker. Yeah?

tjejsnack

                      image65

Heej bloggen och ni läsare. Har haft en helmysig dag på stan me de mest underbara tjejer, Sarah och Ellen. De två pinglornas skämt är sämre än kvaliten på mina bilder, men älskar dem ändå! De får humöret upp genast. Puss på er. Två dar kvar tills min weekend a la sweden, stockholm. För er som inte visste, ja tyvärr jag är finsk. Men ni stockholm tjejer(eller andra som vet) tipsa mej om bra klädbutiker där ! KRAM

taylor vs miley

image64
                    TAYLOR MOMSEN                                                             MILEY CYRUS

Två stjärnor i 14,15 års åldern som toppat programlistorna båda. O trots att Taylor spelar en mer bad-ass chick i en ultrapopulär serie, emot diseny-stjärnan mileys mer barnsliga roll, så tycks Taylor ha mer vett i skallen. Miley har nämligen på sistone setts med överflöde av make up, kort korta kjolar mm. Två exempel på stars, Taylor med prakt exempel på att hålla huvudet kallt och Miley som totalt låtit de stiga och är på god fart att bli next in line med brittan, lindsay, paris och resten. AJAJ Miley, kämpa på tjejen!

b*tch

image63

Har fått upp i halsen så de räcker av bitchar! Överallt finns dom o ska spilla skit över en med de ena o de andra. Jag menar SNÄLLA, låt mej leva mitt liv? Okej, jag har aldrig sagt att jag int sku tala skit, för de gör jag. Men så gör precis varenda en av er okså, så cut the crap please?! Har märkt att i min skola speciellt, så har jag ett rykte om att vara den som talar skit o sprider saker. Så tack för de mates, älskar er med. Bara för att ja lyssnar på era problem, hjälper er med prov o läxor o allt de andra, så förtjänar jag ju dehär. TACK TACK TACK !

fashionvibbar från afrika

image62

Modet tar en ny riktning, o den här gången är de afrika som står på tur. De nya mer bohemic-chick modet har hämtat så gått som allt från den varma kontinenten. De stora håret, de färggranna tunikorna, djurprinten(som fortfarande ihåller), lädern, sandaletterna, de stora brillorna ja allt! Super duper säger jag. Bara att dyka i!

Maxi dress

                   image61

Vi alla vet ju att de är maxi dressen som gäller i vår. Så haka på trenden o skaffa dej en du med.
Den här underbara kreationen kommer från monsoon. Men jag är säker på att du kan hitta billigare på t.ex. h&m eller Zara.

A & P & R

image60

A står för Avril Lavigne. Den coola kanadensiska sångerskans sånger tar en med storm. Såg nyligen Girlfriend videon på MTV och blev jätte glad av att höra den! Nån annan som gillar henne?

P
står för påsk såklart. Påsken e här, de betyder chocklad i mängder och slöande hemma. Skönt!

R står för resa. Mitt påsk veckoslut ser ut såhär : Danmark - Tyskland - Danmark. Inget att klaga på, hoppas ja hittar nåt trevlit att shoppa.

Ha de så skönt fashionistas, rockstars, neerds o alla andra! På månda e ja tillabaka o berättar om min resa.
PUSS

vems röst vill vi ha?

image59
        KELLY                   BEYONCÉ               RIHANNA              CHRISTINA                     P!NK

Fem otroligt starka och unika sångröster, men vems röst skulle du egentligen vela ha?

omsytt

         image58

Hade alltså en gammal balklänning från 2005 hemma, hade int användt den sen det. Javet, skit onödit. O eftersom ja tycker den gamla modellen var ful, o inte passade alls på mej, så sydde ja helt enkelt om den. O se hur söt den blev ! Nu kan ja gå omkring me den på sommarn.

Peaches Geldof

                                image57

                                                                         PEACHES GELDOF

Vill bara beskriva henne med ett ord: fräsch

Hon är allt man vill vara o allt man inte vill. Hon vågar ta risker när de kommer till fashion. Och e de inte de vi alla önskar vi vågade göra? Minsann. Bra jobbat Peaches. Håller tummarna upp för denna brud!

SJUK #2

image56

Måst ju sejja att ja inte hade varit sjuk på väldigt länge, vilket hade lett till minnesförlust. För se, hade nästan gått omkring o önskat att ja skulle bli sjuk, så ja sku få en skön sovmorgon och slappa hemma. Men nej, så är det inte.

När du verkligen är sjuk så är höjdpunkten på din dag att gå på toaletten. När du är sjuk kan du alla kanalernas programlistor utantill och blir utom dej av lycka om du hittar nåt annat än ett chatprogram klockan 12 på dagen. Att vara sjuk betyder att ditt skrivbord timme efter timme fylls med näsdukar och använda glas som ingen orkar städa undan.

Och vad väntar sedan du blir frisk? Joo, hög efter hög med läxor, ogjorda förhör och prov. Och allvarligt talat, exakt hur fräscht är det att inte duscha på 3 dagar? Skulle nog gärna bli frisk till fredagen, för då ska ja flyga, och de är inte roligt med täppt näsa eller halsont!

Kommer tillbaka senare,  med vettigare inlägg, puss.

SJUK :s

                                                               image54

Så var de tisdag o ja sitter fortfarande hemma med min flunssa. De suger verkligen! 38 graders feber, halsen är så svullen att de knappt går att svälja och näsan rinner i ett. Har precis inget att göra här hemma, verkligen dötrist. Hade tänkt ta mej till stan för att shoppa, men de går ju int me feber -.- TACK SÅ MYCKET. O som plus på allt det här, sku vi ha energiprojekt idag i skolan, o nu e de två andra i min grupp skitsura för att ja e borta. Men vafan?! Valde väl inte det själv eller... O lärarna planerar att ja måste göra nåtslags extra arbete pga av den här jvla flunssan. SKIT SKIT SKIT!

modeoffer

                                       image53

Här är min lista som du ska följa om du vill undvika att bli ett modeoffer:
1. Läs ALDRIG tidningar som Vogue, Elle...
2. Ha dina pengar på ett  sparkonto

3. Gå bara på stan om de är nödsituation
4.
Handla på butiker som inte säljer mode

Vad är dethär bra för?
Joo, du sparar en massa pengar och besvär. Du kan gå på stan utan att bli sugen på att kliva in i varje butik du ser. Du behöver inte en så stor garderob.

Varför det är skit!
Du kommer aldri att platsa på sidan av ett modereportage. Du kommer inte att ha kul me dina vänner då ni ska byta kläder. Du kommer sent att lära dej gå i kilklack, platå, mini och tub.

Det var allt.


gucci i vår

image52

Såhär ser vårmodet hos Gucci ut. Kort,kort med fickor i sidorna, ganska intressant, men alldeles rätt känns det nog. Mönstrat  och pastell är ju förresten de som gäller nu. Jaa, de är ju lite väl kallt att ha nåt så kort på sej än så länge, men matcha med ett par snygga strupmbyxor i natural beige eller brunt, så borde det ordna sej. KRAM

smink eller smink?

        image51

Tänkte berätta er lite mer om smink o sminkning. För det första, så ja, de e rätt in med starka färger och feta kajallinjer. Men, skall man ha starkt smink så ska man kunna sätta på de på rätt sätt.
Som man kan se på bilderna, så har personerna ganska så samma nyanser, men skillnaden är, att personen på första bilden kunnat välja rätta färgarna för sin hud, och i rätta mängder! På andra bilden ser de alldels gräsligt ut hut hon har sminket!
NEJ till:                                                                                                       JA till:
rinnanade läppglans                                                                              naturliga nyanser på läpparna
skit starkt rouge                                                                                     svagt me rouge på kindbenen
ögonskuggor upp till brynen                                                                coola skuggor på ögonlocket

GULT

                                         image50

Vill glida runt i denna gula klänning. Och se bara på skorna, usch vad fina ! Vore sommaren här skulle ni nog hitta mej på stan åtminstone ;) haha.

skor hos HM

                                         image49

Jag vill ha dessa skor som kommer från h&m. Jag vet, jag vet, lite för tidigt för sommar skor, men varför int börja samla i tid det här året? Vill ju inte att de skall bli så att sommaren e här o jag inte har tillärcklit me läckra sandaletter, ballerinor, pumps, high heels, ja allt ! Så bums till h&m för att få tag på dessa ! De övre kommer i svart, brunt, turkos och pink. Medan de nedre finns i svart, grå, lila och röd.

ett par små eller stora gånger två?

image48

Va tycker ni egentligen är snyggare? Små bröst eller stora bröst? Här visar Mischa och Scarlett upp sina stoltheter, tycker egentligen båda ser bra ut :)

Leona Lewis



                                                     image47

Är alldeles kär i den brittiske sångaren Leona Lewis  sångröst. Hon sjunger så vackert, och hennes sånger är fyllda av känslor. Som t.ex. hitten vi alla har hört Bleeding Love och de stigande sångerna Homeless  och Footprints In The Sand. Aah, magiskt, ta o lyssna vetja !

ASH

image46

Den gula midjehöga kjolen är verkligen söt, och skorna kronar nog outfiten. Men är dock inte så säker om kavajen bara förstör en annars perfekt outfit. Har Ashley tagit kavajen som sin trademark? Man ser ju den jämt på henne.

fika

image45

Gomorron ! Tänkt ta mej till ekenäs nu för en kopp fika med Veronica och Jannika. Kanske några till, vem vet :)
Men i alla fall, är tillbaka i kväll med nya inlägg. KRAM

Gemma Ward är sagolik

                                                                         image44

Modellen Gemma Ward är sagolikt vacker. Hon har faktiskt fått allting i sin unga ålder så att sejja. O den här bilden är alldeles SUPER ! props till fotografen(vet tyvärr ej vem det är). Längtar SÅ efter sommaren, har bläddrat igenom HMs sommarkatalog och har prickat för säkert 50 saker jag vill ha ! Kommer dock aldri att få dem ;<
Puss

Americas next top model

image42

Idag är de igen dags för Americas Next Top Model  på sveriges tv4. Älskar showen, sett alla avsnitt från cycle 1 tills nu. Vet inte egentlgen vad som är så fängslande med showen, jag är inte själv påväg in i modellyrket. Men kanske det är just det, får en syn på något jag själv inte vill (eller kan för den delen) syssla med. Showen är verkligen bra gjord och man vill se den. Och progarmledaren Tyra Banks är underbar, samt Ms. J och Mr. Jay.

dagens outfit

image40

Hittade den där klänningen på lörda, men hade först råd att köpa den igår. Älskar den, alldeles juvlig känsla med det hela. Så, såhär såg ja ut idag. Plus matchande med en lederrock och sneakers.
Hoodie - H&M
Klänning - Gina Tricot
Leggings - Pieces

max factor

image39

Står där o väntar på spårvagnen, när nån konstig Cosmopolitan reklam spårvagn dyker upp. En kvinna öppnar dörren o sejjer att hoppa på. Så trugar dom en cosmopolitan tidning i handen på mej, och en splitter-ny Max Factor Masterpiece Max mascara ! Ja, va ska man säga?! Tack kanske.
O förresten, fick 9½ av min modda-uppsats och 10- av moddaprovet ! Snacka om bra dag

fixa den som sienna

image38

Sienna Miller har verkligen det rätt i vår. Den kort-korta klänningen, stora kantiga brillor, de antik-inspirerade sandaletterna och den stora leder bagen. Hennes stil kan du lätt kopiera på www.forever21.com. Älskar verkligen den nätsidan. Snälla sommar kom nu ren, längtar efter brunbrända ben och bara armar!

RSS 2.0