coffee and honeypuffs 4 dinner?



i will eventually eat every little piece of u. oh boy ur teasing me. u know im like a cookie-monster, i cant say no to candy and treats, and u are eye-candy twelve o'clock.


toysolider





Im playing my games with the big ones now. oh, i turned seventeen and now i suppose its one year left to eighteen. not that it proabably will change much.

vackrare så



illusionen du skapade av vår samvaro var en barnsligt ljusröd utopi. i den utopin tuggade jag tuggummi med jordgubbssmak och du blåst såpbubblor upp mot den molnfria himlen.
i den riktiga världen ser vi knappt mot varandra. jag har sönderrivna tröjor, svarta sneakers och dricker svart kaffe. du leker med armbandet som finns runt din armled.


jag föreslår tystnad ifall du vill leva

De olidliga surrandet i örat. Solensstrålar som ideligen smyger sej in genom persiennerna. Täcket som är sådär 5 centimeter för kort för att täcka fötterna. Det som borde vara våren är långt ifrån ljust och varmt. Det kniper en ideligen för att påminna om vad som kunde finnas här. Jag blir så arg att jag vill riva allt och alla itu. Jag står inte ut med allt de skitet som matas i en. Varför skall det vara så jävlit svårt. Varför måst alla vara kära o lyckliga.


PLAY HARD PLAY HARD PLAY HARD

 


i found god hiding in my walk-in closet



and there i stood wraped in my towel staring him straight into his eyes.
 my hair was soaking wet and i was huming on "Hallelujah".

jag fuskar

ersätt din känsla med smaken av det som finns. skriv om mej på din hand. vakna upp brevid min bästakompis imoron. kom sen tillbaka o förklara allt du gjort med teckenspråk. dom sejer att du ska leva hårt. du lever knappt. du e fastkedjad i en andningsapparat med sladdar åt alla håll. kommer du nånsin o stiga upp igen. jag väntar. men det är inte troget.

allting och inget







en distans till dimman från din mun. mitt i stormen finns ett lugn, men jag når aldrig fram. fenomen som inte tilltalar på rätt sätt. olika personer med olika förutsättningar. jag.


i en värld där vi e omringade av smink






att hata är de värsta av känslor

de hat du tar åt dej
de hat som gör sjukt
de hat som skadar
de hat som stärker
de hat som finns
de hat som komma skall
de hat jag gav
de hat du fick


RSS 2.0