i did watch u

förlåt jag e väldigt lat på att blogga just nu...vet att jag själv blir jäävlit irriterad när inte männskor uppdaterar sina bloggar och själv är jag precis likadann. anteckna. idag e typ en sån dag som jag helst sku gräva underjordiska gångar och vistas i istället för att sätta foten ut i kylan. snart e de december sådär btw om ni int visste.

hey snowman

fyfan vilket väder, seriöst! har precis stoppat i mej franskisar och broiler och sitter o fixar upp håret för min danslektion. de e ett helvete o försöka göra något vettigt med mitt hår som ungefär e lika tunt som på en nyfödd. där ser man. som tur var har jag nominerat pappa för att köra mej till dansen(att stå där ute o vänta på spåran som aldrig kommer känns inte lockande)

imoron ska vi fira lite lillajul sådär mysigt. sa ja förresten att jag e ledig imoron, woohoo!

HAPPY FUCKING DAY!!!!!!!!!!!!!!!!



har just fått reda på att jag och snyggingen på bilden här skall åka, inte bara till malaysien, utan till samma plats där samtidit för två veckor i vinter! hur sjukt roligt är inte det! har ju vid det skede inte sett min daniela på flera månader så kommer o vara ascoolt!

5 veckor kvar - aaaaah. jag, daniela o jenny ska rocka fett när vi kommer dit!

----

har precis släpat mej igenom dörren efter ett pass spinning. lagom svettig o skön eftersom det blev solarie efteråt okså. tror det får bli mat först och sedan dusch. sen KANSKE (väldigt kanske) jag ska göra lite skolarbete....läsa en bok, love it.

e sjuktlat och omotiverad nu så morjens.

september - mikrofonkåt

sitter o lackar naglara i nude och börjar sakta men säkert få fram dendär partyfeelisen som ofta våldgästar mej fredagkvällar. idag skall vi fira fina elin som fyllde år i söndags. först blir det lillajul hemma hos henne o sen drar vi ut. ses där

it's a wrap



hej. snart ska jag baka cupcakes(its a first). sen ska jag försöka leta rätt på diverse papper och böcker o lite ditt o datt som just nu leker kuragömma i mitt rum. imoron blir det en relativt kort skoldag och sen händer det nåt kul. nu blev det köket för mej. pussohej

F U

i hate this fucking blog!!!!!!!!!! VAFAN HUR KAN JAG LYCKAS TYP VARENDA FUCKING GÅNG KLICKA BORT ALLT JAG HAR SKRIVIT O SEN MÅST JAG BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN. fuck u fuck u fuck u. nu tänker jag int skriva någo hit. moidå

10/11/09

hell yeah, im back bitches. krasslig o trött som vanligt(lider seriöst av kronisk trötthet). har varit o väggklättrat idag, låt mej seja att de kanske inte helt var min o martas grej, men nu har vi testat det i alla fall. sitter o väntar på att mina tv program ska kicka igång så jag kan dö framför tvn en smula i kväll okså. så skönt.

fösöker komma undefund med hur man egentligen skall klä sej i dethär vädret. murr. countdown: 7 weeks to malaysia and singapore. fuck yeeeeaaaaaa

(usch så jag svär)

party night!!!1



hahaha! påväg ut med bästa ellen(sällan). nä påriktit ska vi va hemma o kolla film=))) ses imoron

dripdrop

onsdags vädret är inte precis i min smak. ska snart dra på mej mammas röda gummistölvar o gå ut me hunden(som förövrigt inte går utan blir dragen). morgondagens skola lockar mej inte värst mycket....och inte fredagens heller. helst sku jag bara vela ligga under täcket o se på tv dagen lång. åtminstone tills det blir lite sol igen.

ps. jag o neppe har stora planer för vår framtid

RSS 2.0