fina ting



en bra dag idag. fint vårväder, kommit igång med läsandet, fått jobbtur till nästa vecka o snart on my way till att träffa martsuli.

sen senast har jag hunnit bli nitton alltså och firat det med en massa shottar och drinkar på VELVET först o på nåt underlit sätt YK senare samma natt. och en hotdog kaikilla mausteilla.

på fredag så e de faktiskt så fint att jag o bästa ellen åker till åbo för att fira att våren kanske faktiskt kommer. ska bli shopping, god mat, party o hotellfrukost. väntar!

and then comes sunday

hallo, har varit i gång hela veckoslutet. fredag födisfirande av mej o sara, med en lång natt på kaivo i klackar och samtal till andra sidan jordklotet. igår blev det öl o lite till hos ellen, med trevlit sällskap o svårigheter med att förstå när hur var klockan skulle flyttas.

idag blir det mellandag och imoron fyller jag femton och då ska partypjuxen på igen. o ja, det märks att skolan faktiskt är slut nu mina vänner o fiender. ses i vimlet imoron

den tjugotredje mars

vet ni hoppet som vaknar upp inuti när man tar fram en vårrock och tänker att man kanske glömt en slant eller två där när den las undan? just så kände jag idag, och ni kan tänka er hur glad jag ble när jag la ner handen o hittade 10 cent........what the fuck.

idag har jag spenderat dagen med diverse ärenden på stan samt en lunch med fina janso och danih. just nu har jag en krypande ångestkänsla inuti, en sån känsla som håller sej ett par dagar eftersom du inte kan få bort den. usch. borde för övrigt ta fram damsugaren och städa o diska o allt tusan inför fredagen, men tror ni jag orkar? nej. e helt dödstrött på allting som har med plikter o måsta-pån att göra. vill bara släppa loss håret och stå i strlåkastar ljuset inne på krogen. tack o hej

time flies when u have fun



det blev visst lite bloggtorka under helgen. men nu är jag här, pigg som aldrig förut(not). försöker läsa livsåskådning men har noll motivation och ork just nu, plus att nyaste ELLE just ramla in genom postluckan. sorry lk-boken. om 4 dagar är allting över, woooooooop.

veckans planer i övrigt är födislunch med danih o janso på onsdag, inhandla mat o dryck med sara inför fredagens födisfirande. slå klackarna i taket på fredag. låter ganska bra va? aajust de, glömde, skrivningar på fredag först...

all work and no play

idag har jag spenderat största delen av dagen i en ISKALL citymarket i vanda. brrrrr jag trodde ja sku förfrysa. nu har jag just ätit klart o bytt till en lite mer relaxed look och skall dra mej till stan för lite drinks! blir dock ganska tidigt hem för ska på jobb imoron igen. ha en fin fredagkväll ni

septum



idag har ja bytt min ring i näsan. mest för att jag e uttråkad, men de ju helt roligt. kanske inte så stor skilnad men den är tunnare o mindre i omkretsen.(plus att domdär bollarna eller vadfan de heter faktiskt e blåa, men de syns ju inte på svartvita foton)

okej nog om piercing snack, inte så intressant. har läst psykologi(surprise surprise) idag och snart ska jag o äta med nelly o snacka psykologi(surprise surprise). veckans planer e ytterst tråkiga, läsa, skriva, snacka med lärare och jobba. fuckin party alltså. ses

gravity is not responsible for people falling in love



hejdå moddaskrivningarna, it was nice to meet. sitter o drömmer om tatueringar, stränder, drinkar och terass. gud vad jag vill, vill mer än man kan ens villa typ! sjukt. om två nätter e de psykka som gäller och jag läser som en galning det sista och försöker lära mej och förstå. det går sådär.

prkele



har ingen bättre bild än en gammal pisulisu bild på mej o sara att komma med denhär söndagen. e så otroligt trött på allt läsande, studentksrivningar, böcker, resultat o allt sånt skit. fuck. sitter alltså o angstar bort min söndagkväll med flåtit hår o byxor som jag lyckats spilla kaffe över, grejt.

goodbye

jag e lucy in the sky jag e högt över molnen

tja, har vaknat med väckning klockan 7 o snoozat ända tills nu. orsak: jag måste vara åtminstone halvvaken ifall dom skulle ha ringt från jobbet. men dom har inte ringt och tror jag slipper "hei ilta-sanomat tänään puoleen hintaan!" idag. så iställe ska ja styra mot landet och knäset. men det blir lugnt denhär gången av olika orsaker.

hörs

puss



en fet jävla kram på dej. du ska se att jag kommer dit på lördag med en massa gott i bagageluckan(hoppas ja inte ska jobba hoppas ja inte ska jobba). allt blir fint!

singapore photodiary



det slog mej plötslit att jag int har visat bilder från singapore! här har ni i alla fall, synd nog råkade det vara lite mulet vid vårt besök plus att bilderna för det mesta är tagna från en buss som rör på sej. men ni fattar grejen, faktiskt sjukt imponerande stad med den mest fantastiska arkitekturen nånsin. besök.

gråskala

tummen ner för vädret idag. har bara lust o sitta inne o sura, men för att inte vara så depressiv så har jag bokat in en kaffedejt med neppe ikväll! har läst lite livsåskådning idag, men sov faktiskt länge idag(tyckte jag förtjänade det).

tummen upp för att jag träffade elin o ellen igår för drinkar, skvaller och musik! ända minus e att jag är en slarv som glömde min plåmsa hos elin:( buhuuuu, känner mej väldigt naken utan mina 1 euro o 35 cent typ.

uttråkad till max

Namn: Ida
Piercingar: några stycken
Tatueringar: int ännu i varje fall
Längd: typ int så jättelång
Skostorlek: 36/37
Hårfärg: ljusbrun, wnb solblekt effekten
Fräknar: under ljuva sommaren ja
Motto: get drunk and get laid, nejskämt:D
Är du kär? noup
Önskar du att du bodde någon annanstans? väldig, väldigt ofta
Tycker du att du är attraktiv? ja, fast inte alltid
Dricker du? mmm
Vilket schampo använder du? bed head superstar
Vad är du rädd för? ja, det varierar, just nu inte så mycket(tråkiga jag)
Gillar du att tvätta? vafan e de för fråga
Gillar du berg- och dalbanor? älskar

Senaste...
Personen du kysste?
hemlis
Filmen du köpte? köper inte filmer
Låten du hörde? ellie goulding - your song
Låten du laddade ner? minns int
Personen du ringde? Ella
Personen som ringde dig? Daniela
TV-program du såg?
öääh, minns int(afasi)
Person du tänkte på? min bror

Favorit...
Låt:
sluta nu
Sak att göra: äta chips o dip o dricka o öl o knulla o allt i ett
Sport: dans
Dryck: coke
Kläder: jeans
Film: Million dollar baby, Brokeback mountain
Bil: min egna honda<3
Serie: DHW, Skins
Människa: alla fina

Antal…
Gånger du varit kär?
en
Gånger ditt hjärta brustit? en
Hjärtan som brustits på grund av dig? en tror jag
Tjejer du kysst?
väldigt många, fina varelser
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? de nog ganska många...typ 10?
Gånger ditt namn varit med i tidningen? några gånger faktiskt

Senaste…

Boken du läste?
ehhh, jag läser sällan böcker, ps5
Personen du fick e-mail av? wilma mail!!!!
Personen du fick brev av? jag får inte brev, men aktia skicka mej mitt kontouttdrag
Personen du fick sms av? Ella
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Torsdag
Saken du köpte? en pizza
Resan du var på? Malaysia&Singapore

Vad har du gjort idag? läst och träffat ella
Var det kul? läsa - int sådär jätte, träffa ella - vädligt!
Brukar du svära mycket? japp, helt för mycket.
När stiger du upp på morgonen?
de beror på. allt från sju till två på dagen
Vad har du på dig?
leggings o tröja
Vad ska du göra ikväll? äta chips o dip, kolla tv
Vad är du allergisk mot? nada
Var har du ont? lite i nacken, men de har sej
Använder du hårspray? ibland
Kan du stå på händer? i en bråkdelssekund tills jag faller över på rygg, auts

Håkan Hellström eller The Ark?
håkan
Salt eller socker? salt
Gillar du ketchup? typ med fränare o burgare
Är du glad nu? inte e jag sur heller. ganska intetsägande fiilis faktiskt
Var du glad igår? jap! extra glad när jag o marta lekte med en ballong
Vad dansar du till? allting nästan
Stockholm är… ?
en fin stad med massa trevliga folk o saker att göra
Göteborg är… ? har ingen åsikt, aldrig besökt
Kan du sjunga? sådär
Spaghetti eller makaroner? spaghetti
Land du vill besöka? UK


från min gamla nokia

'

ibland e männskor bara för fula. förlåt sötnosar. haha, sommaren är mer än välkommen om vi faktiskt haft sådär rolit!

ohlord i need a beer



lagom sunkig en torsdagkväll sku jag vela påstå. ögonen e sådär halvdåsiga o sista kommentaren på jobbet idag var "oot varmaan ollu kauan töissä", jepjep, då vet man i alla fall att alla pengar på smink var worth nothing!

up next är kvällspromenad med hunden, i och för sej uppfriskande. ska kila till butiken med desamma okså, stackars lillebror har fått skenor i käften så han kan int tugga nåt(god som man är springer man runt o fixar).

my feet are killing me

hello, är trött som f-n, har stått i tio timmar sen klockan halv åtta(!!) o nu fortsätter det med läsning i ett par timmar. happy days. sen en lång skön dusch och slapp framför tvn tills jag somnar(säkert klockan 10). minns int när jag senast sku ha stigi upp en så omänsklig tid som halv sju! USCH USCH.

puss

RSS 2.0