solsemester på g


ph malaysia

idag har jag o tjejerna planerat vår semester. vår sol semester till kreta ser det ut att bli! ska bli alldeles underbart. vi e bara några klick ifrån att beställa flyg o har kollat in en massa fina hus okså! ska bli asbra.

för övrigt är det bara en dag av denhär prepveckan kvar och sen har vi vappen! wohooo. imoron ska jag möta upp min fina ellen för lite shopping inför det, sen ska jag hinna träffa veckesmecke o daniela lovade bort sej för en promenad på kvällen! låter prima i mina öron.

nightynight

hellobello

nej nu har det faktiskt vari låg kvalité på update...sorry. har mest varit upptagen med solen, o att fösöka hitta en studentklänning(utbudet i butikerna e skrattretande dåligt). igår har okså veronica anlänt tillbaka till finland vilket e väldigt kul! får se henne på fredag, så i väntan på det.

jaja, har int nåt intressant o komma med nu, så det får bli.

2011/04/24

som tur var har man i alla fall inte tagit de lugnt denhär påskhelgen. woopwoop. daniela och janso förgyller mina kvällar och dagar, haha, puss på er!

you might mistake me for a heartbreaker, cause there's blood on the floor



har varit vaken i en timme o sitter o väntar på min bror o hans kompisar så vi kan köra iväg till lande. tummen ner för vädret just nu, men de ska inte låta störa. har redan hunnit snacka med janso lite om kvällens planer, woopii. och inträdeslitteraturen e ner packad så de e väl bara att vänta då. ha de fint!

robyn - indestructible

tja,
steg upp för 2 timmar sen(ni ska vet att de är tidigt för mej) o har sen dess fått läst en hel del. ska träffa min ellabella om cirkus två timmar för lite skitsnack! har inte sett henne på en evighet känns det som. har huge klädkris på g och det är aldrig en bra sak. grrrrh. imoron kör jag iväg till landet!

sol ska de va



hej på er! javet att de börjar bli tjatigt men - fyfan vad fint väder! jag e så jävla glad av all sol! snart traskar janso hit o vi ska ta en glass. har redan läst dagens dos av företagsekonomi o klockan fem blir det prep som vanligt.

påskens helgplaner e att åka ut till lande på fredag. och så har jag snackat med daniela om kotzone, kall öl och mattbryggan typ. vad skönt. och förståss en hel massa läsande o grillmat(!!)

ice cream and cotton candy

jumaliste, hade skrivi nästan hela inlägge o lyckades ta bort. fml.

nåja dagens planer är alltså: surprise hälsa på elppu på hennes jobb(ja e snäll). kika in i några butiker men INTE köpa nåt. njuta av vårvädre, middag hos famo o fafa o sen lite röjandes. see u later

walking gets too boring, when u learn how to fly

hello world! here i am at almoast halft past three....okei okei. solen skiner, hur fint som helst. jag sitter inne o läser om kalkyler...det är orättvist. men ibland måste man offra sej. för ni ser, imoron är det fredag, och hur jävla fint kommer det inte att kännas att efter en HEL VECKA av läsande och prep dricka några kalla öl och njuta av solen.

nu ska ja byta byxor och sminka mej en aning. sen börjar det bli dags att ge sej av igen, so long amigos

skinny love



det finns vissa saker jag inte förstår. hur jag än vrider o vänder på det hela o verkligen vill förstå går det inte. för du förstår, jag vill faktiskt ditt bästa för du är fin. finare än dom flesta. men jag bara förstår inte.

pasta for lunch anyone?

ny vecka ny tag. idag börjar prepkursen, känns galet det. vecksolutet passerade i soliga tecken. lördag var det kotzone(thank u god) och sen lite fé som gällde och igår förgyllde jag ellens kväll hemma hos henne. jap jap. just nu står det på schemat mat och läsning och sen e de morjens.

love love love



sprang av misstag på denhär apsnygga bikinin från h&m som jag har väntat på att skall komma till butik. kärlek! överväger att köpa den i vinrött okså...aja. är uppe ovanligt tidigt idag, men det kanske beror på att jag la mej kl 22 igår för jag var så trött!

ikväll får det bli lite drinkar och klackar. ut i vimlet alltså, så ses där!

varning för tråk



idag har väckningen slagit på klockan 05.45 och samma gäller imoron. hur brutalt låter int det? i väntan på helgen liksom. imoron har ja ändå tänkt belöna mej efter arbetsdagen med lite hullut päivät, jag behöver det. o sen e de ju redan helgen som knackar på.

fredag partaj med finaste tjejerna och lördag en(två tre fyra fem) drink med daniela i knäset. hur bra låter inte det!

typ världens tråkinlägg...

angst

är så jävlars trött. trött för att jag har sovit för lite och trött på dehär vädre. är fem före att boka en resa. klick klick. men nej nej ska läsa o gå prepkurs o jobba o dö typ. kakkadag idag men ei voi mitään. de glädjer mej att jag tänker äta chips o dip idag. bara för att jag kan. sayonara bitches.

åbo turku




igår va jag o eltsu i åbo alltså. hade en sjukt trevlig dag/kväll/natt. det blev chips o pizza o hamburgare. sen blev det lite cidukka o vin o förståss asbra program på disney channel! WOOP. sen förfesta vi i vårt rum som hade snygga porrljus i pinkt. sen drog vi ut o dansade natten lång och sökte efter poliisit från poliisit serien, men vi hitta int dom. så vi åt pizza iställe. men den va äckli.

RSS 2.0