VÅRFEST FIN



Så ser jag ut idag, fixed for fest, så att sejja. Vårfesten är nu över, aldrig mera grundskolan! 1500 kronor rikare just nu, det lär ramla in en del mer pengar på mej idag okså. PUSS


solsolsol!

                          

                                Så känner jag att göra idag! Ut o steka i solen nu. Puss

gokväll.

                     

Gokväll tösarna mina, och killar okså för den delen! Ni är alla hjärtligt välkomna för att höra vad som hänt mej idag.

Idag, måndag, har jag suttit i Brunnsparken med min käraste, sötaste Sarah fröken. Vi mumsade jordgubbar, men tyvärr var det vissa små måsar som ville ha del av dem. Så väldigt plötsligt flockades, se sådär 10 måsar runt oss. Väldigt kusligt enligt mej som skrek åt dem att försvinna, men Sarah tyckte visst om dem.

Ja, så har jag beundrat mitt slutarbete, jag gillar det allt väl. Ni ska få se den snart pussgurkorna små.

GONATT !

Print!

                

Som ni kanske vet, eller sen vet ni inte, men iaf, gillar print t-shirts väldigt mycket. En hemlig passion. Här är en av mina flere favoriter. Den kommer från PaulFrank och är bara så söt.
Ha en trevlig kväll!

shoes show my moves

                     

Exakt dehär är vad jag vill ha nu! Dessa underbara skor, mina ögonjuveler, kommer från topshop. Och är inte världens billigaste heller, suck. Men är dökär, förälskad från topp till tå. Nån som vill köpa dem åt mej, puppy-eyes. Tror de kommer att bli en evighets dröm...

eurovision idag!

                   
Idag är det Eurovision! Är verkligen inte nåt stort fan av tävlingen, men de klart att jag ser på den!
Vem kommer att vinna? Vad sejjer ni kära läsare?

gomorron solstråle!

Godomorgon på er okså! Solen skiner, allt e ganska relativt bra just nu. Sitter hemma, men ska snart bege mej mot stan, tänkte fråga om Jessica vill äta lunch med mej idag. Hihiii. Så borde jag  köpa en ny make-up foundation och nyaste SOLO
 
                        image108                  
                                                                  Är kär i mitt nya hår.

Men vet ni vad, under årens gång har jag märkt en sak. Jag är SKIT, verkligen kass på att trösta människor. De bara går inte. Jag har abslout ingen aning om vad jag ska sejja eller göra. Ibland blir jag så nervös att jag börjar fnittra! Fatta hur pinsamt. Oftast brukar jag bara dra mej ur hela situationen på nåt dumt sätt. Om det finns en sak jag vill lära mej, så är det hur ja skall trösta männiksor. Blahh, får kalla kårar av att bara tänka på det.

Pussar

NYTT HÅR

        image106

outfitten idag

        image105

Sådär såg det ut idag, sku jag våga påstå. SImpelt, men söndag ni vet, då händer det inte allt för mycket heller.

Byxor - BlendShe
Tisha - okänd
Rock - Top Shop
Väska - Puma
Halsband - H&M

Ny vecka imoron, skönt verkligen. Den här veckan har varit alldeles tillräcklit! Eller?

att söka lyckan på fel ställe

                                                  image104
Älskling, du söker efter lyckan på alldeles fel ställe. Du ifrågesätter fel saker och tror alldeles för mycket om dej själv. Du tror visst att jag inte vågar, eller hur? Nej i så fall har du alldeles fel vännen. Jag vågar de mesta. Sluta söka efter lyckan i din halvtomma vinflaska eller din helkåta otrogna pojkvän. Den finns inte där. Lyckan, den hittar du då du vågar bli fri o släpper allt. Så är det bara. Hoppas du förstår det nu.

nostalgi på topp

                      image103

Äntligen fredag! Jippijeee. Typ sista officiella skoldan passerad just, känns så skönt, men samtidit vet ja ju att ja aldri mer kommer att få vara me min söta, underbara, högljudda, galna och världens bästa klass! Det känns sådär halft. Nästan så en tår kommer upp. Betyder ju förståss inte att vi aldri mer skulle ses, men ni vet, olika skolor, olika hobbyn, olika boplatser (lyckligtvis :D) osv.
Men iaf, det är ennu två veckor skola, men för oss betyder det slappa hemma med slutarbetet, så än är inte betygen utdelade. Ja just de, röstade idag på "årets vän". Fan va coolt de skulle vara att vinna, priset är typ 5000 kronor! Fatta!
Men nu ska jag iväg till Ekenäs, oo va ja har saknat alla där!
PUS


en onsdag i mängden.

Är så jäkla trött nu just, ögonlocken dras neråt och fossingarna värker efter alla promenader från igår och idag. Det som håller mej vaken nu just är min brinnande lust för att fixa på slutarbetet, ni vet fashionmagen, o denhär gången menar ja det! De skall blir så fint att det inte finns ord att beskriva. Fick en 10 av min uppsats gällande fildelning, hihii! (för er som ej vet, så räknar vi alltså vitsord i finland 4-10, 10 är då bäst). Här får ni en bit ur min uppsats, varsegoda:
"Förstå mig inte fel, jag tycker inte att det är rätt med fildelning. Jag förstår mycket väl att vi sakta men säkert saboterar tusentals kändisars sång- och skådespelarkarriärer. Inom en kort framtid kanske Sony BMG slutar skriva ut skivkontrakt åt talangfulla stjärnor eftersom det bara får dem att lägga ut pengar de aldrig kommer att få tillbaka."

PUSS.

fejk

        image102

                                                      Vilken av bilderna tror du är editerad?

precis SÅ kul

"Visst, visst, de är kul med läxor", men där drar jag nog fram årets största lögn. Skit tråkit e de. Har fysikprov imoron, men har inte orkat läsa vidar mycket. Har försummat 1,5 timme till att göra mitt energiprojekt, super rolit, och ytterligare 1 timme till min filmrecension. Nu just håller jag på med vadå, joo, skriver blogg, o sen tänkte jag editera bilder. Lat e vad jag e, fyfan va lat. 5 dagar skola kvar, 2 prov, kom igen, jag måst klara dehär. ARRAGHAHA. Då så, ha de så bra !

                                             image101
 Woow, cool tjej! Vill shoppa kläder nu!


hej på dej vackra tjej!

                                image99

Visst är det här vackert, tjejer i killkläder som lyckas se så fantastiska ut, waauuu. Nästan en hel vecka har passerat, känns mer som ett år... har typ bara haft prov,prov,läxor,läxor,projket,projket denhär veckan, urusselt! Nu när veckoslutet äntligen är nära vågar jag andas ut. Tjejkväll på kommande, on saturday, ska bli jättekul! Visst?

Cascada - what hurts the most

UTMANAD

Blev utmanad av Sessan att göra dehär:



4 namn jag går under:
ida
iitu
lehtinen
kamel

4 saker som skrämmer mej:
källare
björnar
ormar
speglar


4 saker jag har på mej:

armband
pyjamas
hårband
underbyxor


4 sanningar:
jag längtar till sommar
jag älskar att shoppa
dans är mitt liv
vänner är allt


4 saker jag verkligen vill ha:
SOMMARLOV!
lyxig bostad
besök hos frissan
tjejkväll dehär VECKOSLUTET!

förlåt är lat och orkar verkligen inte utmana nån, men feel free om ni vill göra detta =)


men lilla mej då

         image98

PUUST! 9 dagar skola kvar, 3 prov, 4 projekt, allt närmar sej sitt slut, sommarn o framitden ser väldigt ljusa ut. Tack så hemskt mycket att jag klarat mej igenom detta år okså. Typ haffar inte trycket mer, väntar på veckoslutet så jaf får sova 12 timmar. 9 år av grundskolan snart avklarat, blir inkastad i gymnasievärlden och känner mej som Alice i underlandet. HJÄLP! skriker jag vad har jag gett mej in i? Tid för mej att stress-shoppa, ni vet, de lugnar ner på nerverna märkbart!

Mischa Barton

                 image97

Waau Mischa, jag är tagen, visst lyckas du ju alltid med dina outfis, men den här gången är de lite extra. Den romantiska klänningen med spets och blommor är en 10-poängare. Plus duk i håret som jag så gillar!
Vad sejjer ni?

summerlove

                      image96

Har en väldig lust på att ta en massa sommarbilder. Vill ha 1000 bilder som jag sedan kan editera och printa ut och klistra på min vägg. Älskar att fota! Verkligen.
Men till mitt andra ärende, sommarflörtar, tror ni på dem? Tror ni att sommarkärlek är lika hållbart som en förälskele som sker vid jul? Spelar årstiden någon skillnad?
Jag önskar det vore strandväder nu, för jag är så inne på sommarflörter nu, heta hunkar som spanar in bikinibrudar, så ska de se ut.

010508

                 image95

Så var de första maj, lite huvudvärk, uppfriskning av minnet, kolla upp ringda samtal och skickade meddelanden, pinsamt verkligen! Gårdagen var jädrans kul, fast de spåra ju ut lite förståss... Imoron blir det kaffe me Manda o Lelle hopperligen, och senare catch upp med Veronica och Jannika.

RSS 2.0