++



nyförälskad i min vita tröja från h&m. mysigast i höst. snart ska jag hoppa i säng och sova så satan. för jag behöver verkligen en lång nattsömn.

måndag(rubrik inspirerad av veckes blogg)

höhö vad rolig ja e. fakitskt så pass rolig att jag har lyckats träffa ale idag, köpt en tröja och käkat kebab. jag har okså tonat håret mörkare under helgen o bestämt dejt med daniela typ ikväll, imoron eller någo sånt. sen har jag okså försökt komma undefund med om vart jag har lovat bort mej under kommande 3-4 veckoslut.

okej hej.

and party and party and party

hej klackarna som dödade mina fötter igår, hej herr dinosaurie och förlåt sönderslagna glas. igår kväll var det fullt ös och idag mår man där efter typ. ikväll får det bli definitivt mycket lugnare, typ högst chips o dip framför en film eller nåt. tjatja bloggen

tribute to the dog



lotta-hunden som sover i min säng varje natt. en liten filur bara.

here i am a rabbit hearted girl frozen in the headlights




har precis insett att jag inte kan vara fullständigt frisk eftersom jag alltid då o då skriker konstiga saker från mitt rum åt hunden. för att pigga upp mitt mentalatillstånd bjussar ja på två bilder från sommaren. snyft nostalgi.

klockan två kom det dåliga förslaget

varför kommer pappa med årets sämsta idéer nu när jag e dödstrött. nu tycker han de perfekt tid o springa ti banken och försöka reda ut någo jävla kreditkorts strul. NEJ. jag har för övrigt kommit underfund med att jag måste fixa psykologi föredrag idag med J, great.

great ideas comes from even greater love

regnet som piskar mot glasrutan. elden i spisen och ett glas cola. mina händer har en lukt av ciggen från ikväll och ögonen vill inte hållas öppna mer. desto mörkare kvällarna blir detso mer börjar jag inse att snart ändras allting. dom far, jag stanna kvar. jag minns inte när jag senast skulle ha varit hemma en fredagkväll, men nu e jag det i alla fall.

friday night comes and goes



några tjusiga bilder från fredagen då vi firade ellen aderton år. hörfarna är över och nu e de cirkus en vecka till skriftliga. snart ska jag iväg till jansos lya!

10/09/10

klockan e nie, varför sitter jag här. klockan e NIE. ah, ska infinna mej i skolan om en timme eller så. frukost står på schemat o dethär inlägget är TOTALT onödigt och inte sägande.

they say the best things in life are free

så var den helgen slut. janso har gått o blivit gammal o bror har gått o blivit hälften av fyrtio. suget att dra sej till skolan imoron är helt putsveck och likaså alla mina pengar. nejdå - jag är little miss sunshine.

genom eld bara för ikväll håll den tänd vi kan gå i eld



Genom eld - Oskar Linnros spelar i högtalarna och kör mej mentalt klar för att klara kylan där ute, fyfan vad kallt det är. En snabbis in till stan för att träffa ines, sen hem o få mat i mej o sen blir det dance hall reggae.

RSS 2.0