resfeber!!

imorgon e de sista dagen på år 2010. imoron reser ja okså iväg mot malaysien o singapore! wohooooo. imoron klockan 11 ska ja träffa tjejerna för nyårsbrunch(kom ihåg o vakna tjejer).

om 2 dagar ser jag daniela, omfg!!!! 3 månader sen sist, känns hur konstigt som helst!

puss på er mina fina, see u next year!

greetings loved ones

inga lugna julhelger här inte nej. julafton spenderades på landet i sällskap av familjen och god mat och presenter. mysigt det. lördag blev det utegång i ekenäs och söndag blev det utegång i helsingfors. huh im done.

nu mat mat mat (seriöst hur mycket kan man äta)

help i'm exhausted

jullovet har kickat igång och jag känner mej död efter den långa hösten. har faktiskt inte haft en lugn sekund på hela hösten...ni vet igång alla helgar och fullt upp med skolan i veckan. ska bli skönt o mysa lite framför brasan på landet och äta gott under helgen. ett varmt bad och massa sömn kommer att sitta perfekt.

en blöt puss på er

sweet chili & beer

veckoslutet har spenderats med minmum sömn och maximum sällskap. har nog inte haft en lugn minut, men bra så! sangria, de kyper(inte dr), öl och vin har sjunkit ner samt nuggets o franskisar gånger två! just nu e jag mest trött och ska spendera kvällen framför tvn. en dag skola kvar år 2010, sick! o om mindre än två veckor flyger jag till värmen, hype!

next up: fixa varma smörgåsar och blanda dip(tredje dagen i rad)

idag fyller veronica aspelin nitton år.



skål på den(och ja vecke har faktiskt en sjukt mycket större öl i handen än jag, äcklit ju).

HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA. ja tror jag flippar lite, ursäkta mej. konstigt att inte supa vecke under borde på hennes födis(föra året fick jag dock mej själv fixad dit på hennes födis).

snart: sangria med ellen

california king bed

ska försöka bli duktigare på update(söta antonia/dirtyglam gnällde på mej i fredags om det), så nu ska ja försöka!

idag har jag haft näst intill mord i blicken på min keramik-kurs....vad fan har ja tänkt på när jag valde den? efter det spenderade jag o ella närmare två timmar i bokhandeln och gick igenom allt från fågelböcker till böcker om barnskötsel. jepjep, trevlig eftermiddag. och så har jag bakat julstjärnor okså. känner mej ganska duktig!

året tvåtusentio



januari - blev av med den slitna röda färgen på håret. gjorde mest ingenting vad jag minns. frös så satana eftersom det var is ute.



februari - det var sportlov och jag åt pizza ungefär hela veckan. firade en del av det i ekenäs med tjejerna o åkte till slalombacken för att åka pulka.



mars - vi firade jossan, sara som gick o blev vuxna! i slutet av mars blev jag okså myndig. det var en massa födelsedagsfirande på ett sätt och annat.



april - vi firade mej i början av april och mamma o pappa reste bort för två veckor. jag var ensam hemma o åt ohälsosam mat. jag tror det ännu fanns snö.



maj - vi firade vappen i regnet men hade jäklakul. det blev allvarligt fint väder och skolan närmade sig sitt slut.



juni - jag o ella drog iväg till stockholm för en vecka o det var plus 35 o vi svettades som grisar. hade en underbar resa och catchade en hel del bruna.




juli - spenderade mest tid på lande och i ekenäs(därför har ja dåligt med bilder på denhär datorn). det var sjukligt hett och vi festade och grillade en massa.




augusti
- drog till paris med mattias och valter. hade en fin resa bortsett från de första dagarna då min hals tänkte döda mej. skolan började och därmed också mitt sista år i gymnasiet.



september
- ellen fyllde 18 år och det blev lite höstvibbar i vädret. hade fullt upp med att komma in i rytmen att vakan tidigt och dra sig till skolan.



oktober
- tröjan blev min bästa vän och det var lite skönt med höstmys. daniela åkte iväg till nz och vi firade lillajul(wtf)



november - flöt på och martina samt elin blev äntligen aderton! wuhuuu. festande för det mesta och lite annat där emellan(har inga bilder typ)

december
- im still wating men det ser jädrans bra ut!

har haft ett otroligt fint år och ett stort tack e till mina fina vänner som gjort mina dagar så fina

Lullabies&sweet dreams

Ligger under mitt sköna duntäcke o myser. Snart ska jag sussa o länge(ledig imorgon). Imorgon ska jag först på födelsedags firande av Milla o sedan ut i vimlet! Fun fun fun. Morgon dagens problem e ungefär a) vad ska jag äta till lunch o b) vad ska jag ha på mej...låter inte fullt oöverkommligt Gonatt

snövit

jag tror måttet e rågat för i vinter igen, snö - nej tack. som tur var e de bara 3 o en halv vecka tills jag e i +35 o sol. o som tur var har jag okså bara 2 skoldagar kvar denhär veckan. livet e inte rättvist. snart ut me hunden igen då, måst vara jobbigt o ha en mankhöjd på 37 centimeter när snön är cirka 40 cm djup. haha stackars lilla lotta-hunden.

första luckan i kalendern



beslutsångest!! vad göras i helgen, för mycket alternativ, för lite motivation och pengar. aaaaaah dagens i-lands problem. sista perioden för gymnasiet har kickat igång, hur skönt e int de. ikväll blir det slapp framför tvn(seriöst hur har jag nånsin orkat dra mej ut på en onsdag....must have been crazy)

RSS 2.0