Hej hejdå nej jag steg upp



Och visst finns det dagar då du önskar att du inte hade stigit upp, gått till skolan o skirvit ett uruselt enkomikunskaps prov. Exempel idag! Fyfan vad skit jag gjorde, men visst.

Bara 3 dagar kvar till veckoslutet då jag ska festa loss! Exakt, festa hos Leona med de snyggaste tjejerna och coolaste polarna!

Nu ska jag umgås med sara, ha de så bra!

en glädje prick


     SOMMAR 2008, FACES MED LEONA

Där ser ni en brud som minsann får en att le! Hon e så bra att man int kan beskirva henne med ord, men skall ändå försöka.

hon e sprudlande sprallig o totalt borta,
håret e långt o benen e korta.
hon har rött uppe på toppen,
o skor längst på botten.
hon älskar att festa,
snygga killar e de bästa.
leona e precis de man vill ha,
då man önskar att kvällen ska bli bra.



party like a rockstar





icanteachyouhowtodoit.com

Jag vill ut och festa i stadens vimmel med heta killar o snygga brudar. Sörpla i mej en margaritha och en cosmo. Jag vill så jag blir gul och blå. Fest anyone?

jag och bästaflickan var o fotade





get down stay down

Ibland ger jag upp istället för att gå hela vägen, för jag är rädd för att misslyckas. Jag är rädd att männskor skall se mej som svag, som en person som inget vet eller kan. Därför väljer jag att sluta fören jag kommit till ett slut. Jag tjatar alltid om att man ska våga vara stark, men även jag är svag nångång. Drar mej tillbaka för att inte utsättas för andras blickar. Nån dag kommer jag ännu att våga visa mina misslyckanden.

i en värld där vi låtsas allt för mycke



I en värld där vi ser de vi vill se, hör de vi vill höra. De e en sån värld vi lever i. Skapar illusioner och fantasier, drömmer om bättre dagar och tror dom verkligen kommer att finnas i en snar framtid. Jag skrattar högt. Exakt så patetisk är kag också, säger som det är men i hemlighet hoppas jag ändå att jag har fel. Vart kraschar ensamma själar o bortkomna ungdomar, för jag tror det är exakt där jag har landat nu. Hjälp. Hur klarar man sej helskinnad i denna grymma värld?

ett ord som får dej o må bra

Vart försvinner all livsglädje ibland? Varför lever vi i en period av djup deppighet just nu? Alla e så jävla nedstämda och sura hela tiden, inklusive mej själv. Jag drömmer in mej i min egen lilla värld, full av rosa ponnyn och barn som går på händerna. Själv sitter jag på en tron som en prinsessa o ser allt genom en krämfärgad slöja, allt färgas så fint och de onda försvinner. Usch vad världen är grym.

du kanske kan säga mej vad det är

  

Tiden rinner förbi och jag får inte tag på den. Kan inte säga A eller B för allt går så jävla fort. Jag önskar jag kunde trycka på "pause" stiga ut ur min kropp och bara se på allt från en ny synvinkel. Jag måste få tag på allt nu för att kunna gå vidare och leva ett fullt normalt tonårsliv. Var ska man börja när man känner att man är utspridd över hela staden. Att inget sitter ihop med det ena o allt förblir ogjort.


goodmorning sunshines!

                               

I LOVE TO PARTY. I LOVE TO GO OUT. I LOVE THE FEELING OF BEEING IN YOUR ARMS. WHY ARE U SO GOOD TO ME.

and just like that i forgot how to breathe

         

När jag trodde att ja aldri skulle förstå de underbara med hösten, så slog det mej som blixten dehär veckoslutet. Hösten är underbart mysig! Jag är skitlycklig att de e höst, jag är de verkligen.
Jag måst skärpa mej. Allvarligt, minnesluckor får ej förekomma mera!
Puss

12345

varför du svek mej,
varför ja trodde på dej,
varför ja kastade mej in i leken.


du ljög visst för dej själv okså,
full av rädsla att förlora stunden,
för pessimistisk för att vara bunden.


du trodde dina egna ord i ditt kvala tillstånd,
och fick mej att delta i även nästa rond.
den där mystiska känslan i maggropen.


men så kastade du plötsligt bollen till mej.


jag levde inom min egen mur,
i min säkra fantasifyllda bur.
du gjorde intrång på mitt revir.


du slät mej i stycken o tog de bästa,
lämnade kvar de som inte gör dej nöjd,
de som ögat inte finner som fröjd.


misslyckade barn vart tog du vägen?
misslyckade barn va ska du ta dej till?


ödet spelade ut din svaga personlighet,
o gav makten åt dem som mera vet.


RSS 2.0