så va denhär igen - söndagen

hittar ofta mej själv i ett domnat tillstånd på söndagar. ungefärlig känsla av att några dagar har runnit iväg och de back to reality. dock känns det jävlit skönt nu, de e ju för fasiken 5 dagar kvar av dethär helvetet!

känns trevlit att mina kära vänner ska hem från portugal på tisdagen, har saknat dom mycket mera mest liksom. annors ska jag väl ungefär slappa i sängen denhär veckan, lite avkapt program.... eh eh eh. nu ska jag o inhandla chips.

Baby! - Lorentz M. Sakarias

the craziness goes on tonight. gotta start making myself ready soon, purchase some wine and make some phonecalls. hoping for a good night. so long!

cravings

+sommar
+jeansshorts & cropped tees
+killar med sjuka magmuskler
+chinafood
+sovmorgon
+en stor fet pizza med ost o tomatsås
+sena nätter med grill o chill

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA, kan jag inte få

they say: when u stop trying u'll make it





im tired as hell but i just cant sleep.

2010/05/25

funderar på att senare idag orka knalla ner 50 meter till stranden för att fota solnedgången. fick en plötslig inspirationskick. fruktar middagen eftersom jag hörde mamma seja ordet "fisk". blöh.

är förresten jävlit satans superduper fucking avundsjuk på mina brudar som åkte ner till portugal idag(köp presenter åt mej!!!!). övrigt är jag bara sugen på coke och glass nu.

so long guapas!

söndagsrys



haft en underbart trevlig helg i sällskap med små sötnosar. lite öl på fredag och lite vin igår. en nål igenom örat igår som dock åkte ur några timmar senare så de ble väl ingen riktig piercing kvar sen ändå. jag hitta pizza i kylskåpet.

ps. ellenpellen och jag käka donken till frukost idag, känns bra.
pps. javet att min tand e sönderslagen.


pain goes away in the ray of light






friday as in night out.

lazy days

fan vilken skön sol vi har fått. kan knappt fatta de. har njutit så de har blivit på tok för litet provläsning, cirkus ingen. i varje fall: har precis klicka till mej en resa till paris i augusti o så bär de ju av till hultsfred + sthlm i juli. perfekt!

the things u remember are the ones that touch ur heart


ph by me (paris last summer)

i need to go abroad. paris, copenhagen, berlin...u name it. but i cant stay here right now im tearing my self apart cause of all the stress and anger. im turning into a beast.


shitpommesfrit vad bra




bilder från min nokia, så lite kass kvalite

har haft typ dom fyra trevligaste kvällarna på länge. vädret har varit sjukt och sällskapet ännu bättre! bara luggi och dött på stranden, äti grillmat, drucki några kalla (okej några mer) o haft grejt! de river upp mej att tänka att jag skall till skolan o hänga mej själv i taklampan imoron. u'r all gonna die i can tell u.

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här





melissa horn & lars winnerbäck - som jag hade dig förut
steso songs - stay out of us
kent - columbus

we've never been a match - me and monday's




really haven't been upto anything good today. i bought a pizza and sat down eating it and reading company. but the question of importance is: what should i be doing? a: nothing too important.

its all in ur hands


ph. från hösten

nu ska jag snabbt skrapa av det som finns kvar av förra helgens nagellack. sen blir det att hoppa på tåget, käka en fet kotzone med veronica och sen e de på med partypjuxen! shot shot shot shot shot shot shot!!

cupids chokehold

kom o tänka på en trevlig sak här om dagen, nämligen då jag var liten hade jag ett par leggings av sammet som hade ett mönster med clowner på. jag älskade domdär brallorna och en dag märkte jag att dom hade hål. då grät jag.

senast jag grät var igår. jag var frustrerad till tusen och ville slänga ut stolar och skåp ur fönstret. men det var inte samma slags gråt som när clownleggingsen fick sin begravning förstår ni.

valborgsmässoafton





lite gnutt om hur det såg ut i början av kvällen, dock som tur var glömdes kameran bort efter klockan 22.30, efter det var det bara nerfart o galen sådan!

saldo: ellens hår fick en ny styling likaså min blus. elin och jag e bäst på bodyshots och männskor kan int äta hyfsat!

RSS 2.0