en snabbis



tänkte kika in o seja ett snabbt hej åt er, ska nämligen rusa iväg o se sara nu(sågs sist för över en vecka sen, ajabaja). fan vad skönt väder det är idag! ååh mitt läsande lider. men nu bär det av, bussen far!

när jag var sexton...



var jag väldigt blond och hängde mest hela sommaren med lelle, janso o vecke. tyckte jag att det var en bra idé att blanda drinkar på gin lemon(kväljningar). hade jag världens kortaste kjolar o byxor med urlåg midja. oroa jag mej inte för sådär hemskt mycket och tänkte att det nog ordnar sej när jag blir äldre(precis så tänker jag förresten nu okså). när jag var sexton var livet helt enkelt väldigt bekymmerfritt och fint på sitt eget lilla sätt.

blöööö

gud va jag e trött. somnar o vaknar av o an, usch. måst faktiskt bli lite bättre på att sova o sämre på att festa. sitter o håller mej vaken för janso ska hit o glädja min torsdag, sen tror jag det blir att skippa dansen idag pga trötthet och läsa psykka istället. sayonara

måndagsmys



bilder stulna av ellen o elin

hello, har varit skitlat på update(kanske beror på att torsda moron - söndag moron har jag typ festa). i alla fall, två bilder från torsdagen, galeeeeeet.

nu befinner ja mej på landet och har varit och fikat med janso idag, o gått lite i ekenäs butiker(lite som NYC). imoron blir det dejt med daniela och skrinning(jepp ni läste rätt).

PS. sluta nojja nu!!!!!!!

this is it

imorgon mina nära o kära, imorgon är det som det gäller. tolv år av skola avslutas(nästan). woooooooop, im so hyped seriöst kan int sitta still. fösöker minnas att få allt med imorgon. snart en dusch för att lugna ner mej o sedan mys vid tvn tills det blir läggdags(risken att jag inte kommer att kunna somna finns dock, o den är stor).

SES IMOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOON.

--------------

hello world. har klart av fredagens ewa-firande och lördagens jossan-firande. woop! har varit två väldigt trevliga kvällar med bra sällskap. snart ska jag slänga i mej lite mat (dvs när den blir klar) o sen iväg och träffa janso.

har inte egentligen sådär hemskt mycket o seja, så vi tar o hörs en annan dag.

JOPPE NITTON!



idag fyller fina jossan hela nitton år! gammal seriöst. imoron ska vi fira henne (dvs ifall bussarna inte ska bitcha sej, för i så fall har nog hela veckoslutet planer skiti sej).

GRATTIS SÖTNOS !!!!!!!

11:30

det är ett förfärligt öde att jag faktiskt måste släpa mej till skolan ännu idag för att göra klart mitt keramik-arbete(do i look like i care seriously). nåjuu, e man väl vaken i alla fall o ska catcha bibban efter det så lagom duktig e man väl! nu ska ja försöka få tag på någon som finns i skolan, wuup.

only run with scissors when you want to get hurt



söndag

fuck rubriker

gomorron! har ett problem med att alltid sova bort dagarna...men alltså, igår blev det sjukt god mat på pörssi på lärarmiddagen och efter det drog typ alla ut i vimlet. var hemma runt halv fyra o somnade med chipspåsen nångång efter fyra(bästa sällskapet att sova med ska ni veta).

ikväll e jag skönt nog ensam hemma o har ganska difusa planer än så länge. men mat i mängder vill jag i alla fall ha, vill jag inte det alltid? nu ska ja utforska kylen, tjingeling!

white light moment



har blivit mästare på att använda mysiga bekväma kläder. typ stiger upp ur sängen and im done for the day. vädligt skönt. idag har jag för första gången under min ledighet faktiskt fått läst något men snart kommer janso hit så det får räcka med läsandet för idag.

va de bara jag som hann missa morgonens fina solsken? guess att läsandet vann idag då

RSS 2.0