last day of october



söndag. borde ta och städa rejält i mitt rum, dethär bådar inget gott. jag borde okså ta o läsa en hel hög böcker, mission impossible. sitter just nu och tänker på mat o tv och en skön nattsömn. min motivation för morgondagens skola är noll och vädret ute lockar inte mer. har däremot drömt bort mej till om två månader då jag sitter på flyget mot varmare breddgrader, tack ja!

gonatt

lördag morgon bästa morgon

jag mår lite pytonorm idag. huvudet sejer dunk dunk och mitt näsben är rejält sjukt efter en smäll (av ellen huvud) igår. förundrar mej lite över att jag har hållits på benen igår i mina klackar eftersom fötterna nog e ganska så sjuka dom med. aja, som tur var blir det kaffe nu o kinamat sen. so long suckers

veronica decides to go to NZ




tjabbakebabba, dethär inlägget är tillägnat veronica, och enbart henne.

veckesmecke är en av de underbaraste personer jag känner. har känt henne bra i nu 3 år tillbaka och mindre bra några år av barndomen i tenala skogarna.

du finns alltid där för mej, vare sej det är för att jag e fitti så satan o bara måste skrika ut mej, eller om det gäller tårar av glädje eller sorg. du e den som lyssnar utan att döma och som förstår båda sidorna av saken. kan snacka om absolut allt och inget med dej i flera timmar utan att bli uttråkad, och om samtaslämnenena tar slut finns alltid linus o malva och dom andra vi med vår sjuka fantasi har utvecklat. jag tror jag talar sanning när jag sejer att du vet precis allt om mej, och så vill jag att det ska vara. vi har delat våra vinflaskor i ungdomsåren och där med finns minnena, minnena om pannband och för mycket rouge och senare utekvällar som aldrig tar slut och mattbryggan med mera. om jag måste välja mellan dej o att aldri mera äta kotzone skulle ja välja dej(och det vet du är typ det tuffaste valet man kan tänka sej!)

jag hoppas du o henry kommer o ha en prima superduper resa! att ni kommer o uppleva o se en massa fint och att du kanske där emellan hinner slå mej en signlar eller updatera i min inbox. krama daniela en stor kram från mej när du kommer fram och ses vi om ett halvår. du är den bästa, älskar dej!

ps. daddy cool

i never seem to have the time

känns som jag aldrig har tid o göra något, fast det ända jag egentligen har e just tid. jag e bara otroligt lat, ett personlighetsdrag som verkar vara omöjligt att sudda ut. fast gäller det så kan jag nog få racer-farten fram...men det gäller väldigt sällan. imoron har jag ändå bestämt dejt med neppe min gamle vän, och före det blir det simning i jumppan. amazing!
godnatt fina

tumtum

fredag fucking amazing!! jag har ljugit här i bloggen, jag var ute på onsdag...fy skäms på mej. men där emot ska jag faktiskt INTE ut idag(lovar på hedersord denhär gången. o det räknas inte om jag tar ett stop). istället ska jag på bio med tjejerna, fast MARTA har skadat handen o e på tvångssemester(ps. hon har gnällt om att ja måste skriva ut hennes namn här. so there u go babygirl).

imoron drar jag till ekenäs för att spendera kvalitetstid med en kotzone och en flaska glögg typ. nämen allvarlit talat, tror det här blir sista gången på 6 månader som jag ser min finaste veronica. lite, nej mycket hemskt. men vi ska göra det till en rolig kväll!

nu funderar jag på att städa köket för att sedan laga mat och efter det dra mej till stan för att kolla om jag hittar nåt fint före bion. tjohej

in case of emergency



min nya halsduk/luva som famo har stickat är vädligt mysig i dethär höstregnet. sitter o dör ihjäl av hunger i väntan på att maten ska bli klar. vill ha mat vill ha mat(ska käka kotzone på lördag, vill ha de nu). efter matintaget ska jag släpa iväg mej på teater...med skolan...grejt...love it. blööö, tänker fa o köpa chips påvägen hem. hejdå

i can't remember the last time i saw u, it must have been a good day

im having a hard time focusing on stuff så att seja. är väldigt okoncentrerad och glömmer stup i kvarten vad jag skulle göra. man får väl erkänna sin ålderdom och lägga sej ner för att dö, nästan i alla fall. det känns faktiskt acceptabelt kort tills veckoslutet och då e jag int ens påväg ut imoron(vilket jag har gjort ganska många onsdagar nu i höst), så jag klappar mej på axeln o sejer duktig flicka. har spelat fotboll idag o nu har ja skavsår o blåsor på fötterna och benen fulla med blåmärken, grejt.

yes i'm awake

e så sjukt trött seriöst. har fått max 5 timmar nattsömn och vaknat upp till fyrverkerier i huvudet och karusell i magen. min rock e alldeles klibbig och luktar sprit, tack till den som var så vänlig att dela med av sin dricka åt rocken. snart kommer min bästaste veronica hit och vi ska väl kila iväg på bio okså senare ikväll, ska bli mysigt. tur som jag har börjar jag halv tre imoron(vilket påminner mej om att jag har skolarbete, fuck.)

5:23 pm

min och ellas mysiga filmkväll slutade i en sen utekväll istället. dog en smula på moronen när jag insåg att jag hade lyckats ta krabbisen med mej hem från krogen. har sovit mest hela dagen, och fixat käk förstås. snart ska jag okså orka dra mej på danslektion, duktiga jag fast jag själv så sejer.

post it's would be great

påminnelse till mej själv: du har gymnastik imoron, packa ner lämpliga kläder(du vill inte dyka upp där i dina tighta jeans och tvingas motionera i underkläder som man skrämdes med på lågstadie).

påminnelse nummer 2: sätt sjuka mängder kläder på dej, annors kommer du o dö bort.

fina flickor dricker inte öl



måndag - iskallt, ny period och trötthet till tusen. som tur var har jag en varm säng, massa chips o en tv att slå på.

and off we go again

FUCKIN SKIT ALLTSÅ. dethär e tredje gången jag påbörjar detta inlägg eftersom jag hela tiden lyckas klicka bort det. det jag har försökt få sagt är att det blev dans till klockan två igår och det blir mera dans ikväll! wuupiiiiduu. har världens största skavsår på foten, så idag åker nog mina converse på istället för heelsen. är lite småtrött men det ska väl fixa sej med en kopp kaffe. ses i vimlet som jag brukar seja!

hello mister



well how do you do?

höstvibbar

har spenderat måndag-tisdag på landet i sällskap av några av de bästa! tack för det ni söta. veckoslutet spenderades däremot i sällskap av dom värsta...skämt. daniela har åkt iväg och det känns lite tomt, inte för att jag fullt ut förstått det ännu. imorgon e det onsdag o skola och sen e det snart veckoslut igen. HURRA

10/10/01

äntligen fredag(jag som haft en så otrooooligt tung vecka). idag blir det ekenäs och kotzone med mina fina. kanske en bärs senare ikväll, lite sugen e man ju dock allt. imoron blir det utegång i karis o danielas sista kväll, mitt hjärta blöder så vi får undvika det samtalsämnet. gud vilket partysug jag får när ja kollar på mina klackar. ses i vimlet!

RSS 2.0