never stay up to 3 am, drinking a bottle of wine and smoking a pack of cigarettes when ur feeling sick

nu har jag suttit(luggit) hemma i två dagar o hostat lungorna ur mej. sommarflunssa åå jaa. de börjar sakta men säkert dock lägga sej och jag jublar högt, ingen höjdare att ligga inne sånahär fina dagar. förresten e de nog bra bättre bäst att jag blir frisk till söndagen då jag ska åka ner till paris. som tur var sköter mamma om mej o kommer hem med godis + cosmopolitan.

stockholm photo diary




sunshine, boat-trips, lots of laughter and good food & i-cant-read-a-map moments

**

har krasslig hals o det regnar ute. men skit samma, ska väl ändå bli utegång för mej ikväll. sitter o väntar på att brorsan ska släpa sitt arsle ur sängen så vi kan bestämma dagens meny och bege oss till butiken. för övrigt har jag precis gjort noll vettigt o bara härja runt. börjar bli farligt.

peach ice tea and bbq




greetings from my summer cottage (well its actually a house, bigger than my home in helsinki). i will be paying helsinki a 12h visit tomorrow.

someday i will




ph1+2 stockholm, ph3 norrköping

hittade äntligen en sladd till min kamera så jag fick intrugat lite bilder på datorn. har lite bråttom nu så hinner inte ordentligt gå igenom alla bilder, men det kommer mer senare lovar jag. nu ska jag nämligen hoppa i duschen o om några timmar bär det av mot bromarv med daniela.

torsdag den 15de

solen har seriöst fått mej o smälta bort. tillbaka från sverige var man på måndag och om cirkus 2 och en halv vecka blir det paris. har massa bilder i från sthlm men har såklart glömt kamerasladden, damn it. nu ut o dö bort, so long!

hälsningar från svealand

getting ready for a night out (at losers corner förfan). tidig väckning imoron pga byte av hotell men what the fuck. ha de så fint hemma i fi-fi-finland. puss

morningcoffee has never tasted so good

senaste dygnen har flutit iväg med sol, strand, chill, fest, kompisar och ett hiskelit illamående. idag har flutit iväg till häng på takterass med sara och packande av väskan. imoron flyter iväg med ett flyg till stockholm och sen får vi helt enkelt se. har ju typ inget planerat för våran vecka, men skönt så.

RSS 2.0