30/01/2011

igår blev det en lite för spontan utekväll med favoriterna. slutade med skjuts hem klockan halv fem med okända killar som dock var väldigt snälla. fick okså i mej en stor fet big mac-meal klockan fyra som smakade bra efter allt, kröhöm, dansande. idag blir det definitivt tv o massa fet mat! o som tur var har jag ledigt ända fram till onsdagen.

wonderchild&cocoa

det finns små ting i världen som förbluffar mej. så som hattifnattarna som bor under min säng, haha nejnej. men typ som hur snabbt min kondition kan rasa på en månad, varför choklad alltid e lika gott o charmen med nya ting. jag förundrar mej okså över mina konstiga matvanor(ja eller mat och mat), seriöst finns det nån annan som äter frusna fiskpinnar eller ett paket metvurst mitt på natten?

enough med det, nu ska jag leka med hattifnattarna under min säng.

i dreamt i was married to superman



är ledig idag och har fördröjt morgonen med att läsa till textkompetensen jippii. och så har jag ätit pyttipanna. helt snart ska jag slänga ytterkläderna på mej o bege mej till stan för att träffa fina neppe!

har ni förresten märkt att det är sol ute idag? så fint

reality strikes back

just nu har jag igen ca 156 planer i mitt huvud. en massa saker jag tror jag kommer o göra(not gonna happen). too bad att ingen av dom inkluderar läsning eller läsning....eller läsning för den delen. kommer o vakna upp till den mörka sanningen typ två veckor före skrivningarna, jag lovar. jag e ett hopplöst fall.

nu kvällens tv maraton: poliisit, dhw, antm cycle 15

PÖSS

langkawi photodiary pt. 2




tänkt att efter den värsta veckan i universum så behövs lite uppiggande bilder, så voilà här har ni!

Kill meeeeeeeee

Här går det då inte vildt till! Har gått på en kissie- diet senaste 3 dagarna snart( alltså barnmat, blåbärssoppa o spenatsoppa), kan fortfarande inte svälja och börjar överväga att hoppa under ett tåg, seriöst ett helvete. E så hungrig att de inte är klokt o hela veckoslutetes planer e förstörda. Så fuck u too hals!

måndaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

till veckans program hör definitivt att städa rummet aka gå igenom hela garderoben för att slänga bort en massa onödigt. utöver det skall jag i helgen till ekenäs o träffa lite snygga brudar(dom har en del där borta) och sen ska ja val dra mitt arsle ut i vimlet som vanligt. aja där har vi ju veckan i ett nötskal så nu hörs vi int på ett tag, höhööö

langkawi photodiary pt. 1



sandstränder - hotel bungalow - katter - mat i mängder

hemma



hemma från semestern. ordentlig bild update kommer senare, har ca 600 bilder att gå igenom så de tar sin lilla stund. men ni får njuta av sötnosen på bilden som tyckte det var vänligt av mej att låna ut min solstol.

ps. vi ses väl i vimlet ikväll?

Pradise island says hello finland

Holla! Njuter av sol o värme vid poolen o ska strax dra mej till stranden för att chilla med daniela. Dethär e vår sista dag på langkawi för imoron drar vi till penang. Då blir det mer shopping o mindre strand. På onsdag bär det av mot Singapore o på torsdag e jag hemma igen. Saknar er där hemma o tack ellen för ditt söra fyllesamtal. Nu ska ja dra någo på mej o beställa en taxi. Pusi

Malaysia update

Hälsningar från +30 o sol! Sitter för tillfället på terassen och slappar o snart e det dags för night market. Har hunnit med en del redan så som träffat daniela, besökt en lokal läkare och vandrat i djungeln. Saknar er där hemma en smula men vädret här vinner nog över vädret där hemma. Ha de fint

RSS 2.0