coctailparty


Veronica och jag påbörjar kvällen med ett tips:
Se alltid bra ut!


Veronica, Victoria, Jennifer, Jannika och jag!
Födelsedagsbarnet bakom kameran ;)


Lisa ville okså smaka på va de fanns!


"Såhär sku ja låta om ja sku va en elefant!"


Jannika gillar drinkmästarens drinkar ;))


"Va jobbiga ni e"

Och så får ni inte se mera nej :DD haha!

LEONA 16



Grattis älskling! Nu är du 16 med betoning på ordet 6! Jag lovar dej att vara 16 är maffigare än de låter. Det är då som alla killar verkligen dreglar efter dej. Det är  då som din syster önskar hon vore 16 igen. Det är då som du fattar vad du har framför dej! Älskling, vi ska leva livet 100 gånger hårdare än hittills, bara för att vi kan. Pusspuss! Lova besöka mej imoron då!

LEONA 16 !


svar på tal!

detta är en respons på: http://jordgubbscocktail.blogg.se/2008/july/karlek-eller-maktkamp.html

visstvisst, makt i all sin ära. men jag med mitt centrerade ego och självlysande personlighet har kommit fram till ett beslut. jag gillar verkligen att killen i vars famn jag lägger mej har sin vissa manligastatus. att han vill bestämma över mej o inte låta mitt puckade ego stiga till ouppnåliga höjder. minst på samma nivå med mej kräver jag att han skall vara. i mina löjliga tonårsdagar e de svårt o hitta en kille med samma självkänsla som jag har, men jag väntar lojalt. han skall vara typen som viskar vackar saker i örat på mej, men samtidit skall han kunna sejja ifrån sej då det hettar till. kravlös kärlek, nej. evig kärlek, ja.

 SE UPP KILLAR!

snyft.

Jag sitter praktiskt taget och fösöker hålla tillbaka alla tårar. Jag kan inte fatta att sommarn kommer att vara slut om 2 veckor...eller lovet. Jag vill inte, kan inte ta det, vill inte förstå. Jag vill rymma iväg till en annan planet och låsa in mej på ett rum och skrika LALALALA och tro att det här är för alltid. Jag känner, jag ÄLSKAR tre brudar: Veronica, Leona och Jannika. De här tre tjejerna plus jag bildar den perfekta fyran med lite av allt. Själv gillar vi att kalla oss fäör "SATC moved to ekenäs". De som är ännu surare är att Jannika o Veronica skall till Göteborg imoron för en vecka, jag skall till Helsingfors idag för några dagar, klarar inte av det här! Men L lovade mej att hon kanske skall åka in till stan på torsdag för att göra mej hypersuperduperglad! Och så ska jag o hon hänga ute resten av veckoslutet okså. På söndag skall jag igen in till stan av samlade, ointressanta orsaker.

Vet ni va som suger mest, min dator har värsta stärvet och låter inte ladda upp bilder varken här eller på nån annan nätsida. SKIT! Ska försöka klara mej i en stund tll fören jag slänger datorn i väggen!

Nu ska jag ut och leka att jag blir brun.

JAG ÄLSKAR SOMMARN 2008

festa och fira



Hej! Idag ska jag dra till Karis för att:
1. Fira Leona som snart fyller år!
2. Ha cotailparty
3. Fumla runt på Karis-natten
4. Ha så jvla kul!

Min rödtott Leona är faktiskt nåt speciellt, jag gillar den tjejen! De skulle ni okså göra. Läs hennes blogg på http://leonel.blogg.se 

Puss!

varmt, för en gångs skull



Nu när det har varit varmt för typ första gången under sommarn har jag passat på att glida omkring i dedär! Simdräkt från topshop och shorts från h&m.  Vi ska få gäster idag, så de blir grillat som mat och blåbärspaj med vaniljglass till sist. Mumsigt! Jag har drömt bort mej en hel del idag, nåt jag gillar att göra, tihhii.
Igår hade jag förresten en trevlig kväll med Leona, Veronica och Jannika, dom pinglorna får en att le!

grattis sandra!

     
                                                          Sandra, jag, Alisa och Laura

En av mina närmaste vänner, Sandra, fyllde år igår! Vi åkte ut till landet för att fira henne. Dock blev allt inte riktit som planerat då två brudar rök iväg. Nåväl, vi som blev kvar hade i alla fall kul!

Jag måste allvarlit talat börja träna igen! Jag bara känner hur liksom allt lagrar sej runt magen och benen, usch!

puss o kram

killarKILLARkillar

Haloj, idag, ikväll, hur ni vill ta det ska jag fokusera på killar i mitt inlägg. Okej, jag gjorde slut med min kille för typ en vecka sen, o ni ska veta att de känns bra nu. Men va e de som allti får oss att längta efter de vi int kan få? Typ e du singel ska du ha förhållande o tvärtom. Just nu är jag superduper nöjd me att va singel, de liksom passar mej som en hantag på en dörr. Jag e typen som helst raggar upp kille efter kille. Visst det har gett mej ett visst rykte som jag helst int vill gå in på nu, men iaf. Så finns det tjejer som glatt hoppar från ett förhållande till ett annat, eller håller sej till sin ena kille i åratal. Jag beundrar såna tjejer, jag skulle aldrig klara av att typ vara 2 år tillsammans med en och samma, åtminstone e de hur jag känner nu!

Men till saken, killar. Varför ska de fan vara så svårt för killar att lägga fram sina känslor så man förstår va de menar?! De liksom använder alla färgerna i paletten fast de vore så enkelt att bara måla svart på vitt. Killar har liksom sina känslor i endaste en knut och så skyller dom på tjejerna då vi känner oss osäkra. Ursäkta mej. Men så kan de väl inte gå. Varför tror killar att tjejer alltid har så lätt att säga vad de känner och tycker, visst kan de vara så ofta att tjejer är mer framåt, men inte alltid. Och när killen engång har fått för sej att han "älskar" nån så upprepar han det typ 50 gånger om dan så man får de på nerverna. Man behöver inte upprepa jämt! Ifall killen älskar tjejen märks de nog utan ord okså.

Det var de lilla väldigt stökiga jag hade att säga, pus!

LÖ.



Hej! Är tillbaka från Danmark nu, men allt känns så konstit. En av mina bästavänners mamma har dött. Det känns overkligt, men ja måste stå starkt vid hennes sida nu. Javet det. Annars är det helt bra. Min break up är förbi, o allt känns relativt lätt. Hann redan spana in en massa hunkar i Danmark.
Pus.


MARY-KATE

                                 

                                                                Vill till tusen.
                                              Vad sejjs om platinablondt hår?

fuck

De känns typ helt för tungt att skriva nu. Öm, mitt förhållande me pojkvännen funkar faktiskt inte mer. De bara att tacka o ta emot o sen gå vidare i livet. Fuck.

just dej

                

Ja tack!
Mary-Kate i lav ju. Stilikon till hundra. Sådär ska jag se ut, strax. Väldigt strax.

långt ifrån sommar.

Senaste fyra dagarna har jag luggit hemma, sjuk. Feber och fruktansvärd huvudvärk, men nu är jag så gott som frisk. Ganska sur är jag nog ändå. Skulle igår åka in till stan o träffa min pojkvän, men kunde ju inte. Och idag skall han jobba, så de blir inte av. Men imoron, hoppas, hoppas!


    

Idag skall jag åtminstone ta en sväng i några butiker, se om jag hittar nåt kul. Men ska nog int slösa bort alla pengar, nu när de bara e en vecka tills jag ska shoppa loss i köpenhamn. Pus

PS. Sarah är den goaste o snällaste personen som finns. Jag älskar henne så mycket. Saknar henne okså väldigt mycket. När hon e tillbaka ska jag fixa nåt riktit kul. Lovar det!


RSS 2.0