is my party ur party or what

Ibland vet man bara inte när en fest blir för mycket. Men det är inte idag i alla fall som det blir så. Fest. Fest för dej och mej. Men du kommer förstås inte till den fest jag åker till. Du planerar in dej på nåt helt annat håll.

allting är inte gjort för att passa ihop

jag tror inte att en hand på låret betyder nåt mer än en hastig blick. jag tror inte känslor uppstår på samma sätt som jordbävning eller bilolycka. jag tror inte du o jag kommer att bli vi hur du än försöker. jag tror helt enkelt att jag är för lättsint för ditt allvarliga du.

de som choklad och pepparkaka aldrig kommer att smaka bra tillsammans.


lista för att misslyckas (tydligen)

1. Dom sejer att vi e giriga och får för mycket saker. Att vi inte vet hur vi ska respektera livet mera. Att död och levande är de samma numera för dagens ungdomar. DOM DÄR SATANS UNGDOMARNA.
(Det var dom själva som uppfostrade oss till detta)

2. Jag är så jävla trött på folk som inte vet vad arrgoans eller vitalitet är. Har ni nångång hört om ordböcker och skolning?

3. Jag gråter i min ensamhet för världen är alldeles för hemsk. Den är för hemsk för nya små varelser att födas till. Det vi ser är blod och tårar. Känner smaken av misslyckande i munnen.


djuriskt





Brudar som klär sej i mönster. Mönster av leopard, orm och zebra. Vem e dom.

so fucking tired

so maybe i was happy for two seconds. before u threw the bomb on me again. im so fed up on this game. i dont give a fuck anymore, get it?! im out of here.

en saga om sanningen bakom mej

Du lyser klart älskling. Klarare än någon annan av stjärnorna på himlen.

Dom sejer att bara döda heroer får sin plats på stjärnhimlen. Jag tror inte på dem. Du var ingen alls. Du var killen som tog omvägarna för att undvika att stöta in i mej. Du var killen som tog buss nummer tjugoåtta till skolan varje morgon. Är det nåt heroiskt i det hela. Jag tvivlar.

Sagorna dom berättar förklara mitt liv på 250 sidor.


chai-latte

Ett besvärat leende och svarta naglar. Någon som hostar och någon som väcker avund hos andra. Varför blir vi så olika trots de samma förutsättningarna vi har inför livet när vi kommer hit. Varför älskar man ibland någon annan så mycket att man glömmer bort de innersta hos sej själv.

Jag tor jag målar mina naglar röda istället. Jag tror jag blir rebell o bryter mot systemet.

gränsfall

hon öppnar sakta dörren
kliver in o slår igen dörren
det blir tyst
nästan lika tyst som i
ett hus fullt av mortalitet
vitaliteten är liksom borta
vem stal den
eller fanns den nånsin
jag tenderar att tro
att de nångång
existerade något
som liv

det fulaste på natthimlen

Så jävla surt som sursill och regn en oktoberkväll. Så färglöst som en vit vägg. Det äcklar mej så mycket att jag får lust att springa ut och skrika lungorna ur mej. Det sista jag vill göra idag, verkligen det värsta jag vet. Jag kommer aldrig att kunna vänja mej vid tanken om att vissa gör dethär frivilligt. Tanken om att sluka ord som inte betyder någonting för mej.

i know how to eat the cake and stil have it left




hur rosenrött leder till en själ som inombords dött

I bordet brevid talar dom om färger. Dom säger rosenrött men jag tänker blodrött. Dom fantiserar om klarblåa himlar jag förlitar mej på de stormgråa. Hur jag än förlitar mej kommer tanken alltid att svepas bort till den smått psykopatiska tanken om att allt går fel. Jag tror inte längre på hoppet du blåste in i mej för sju månader sedan. Sju månader har passerat. Tolv som sa sej vara "den rätte". Hundra sömnlösa nätter. Ett brustet hjärta som ligger i sextiotusen bitar nu.

Jag tror jag stöder mej till texten då jag inte vet hur jag skall se på mej själv. Svänger på huvudet o vrider på nacken, men bilden är sned. Krossar spegeln och tar tag i pennan som skräpar på golvet. Skriver ner två ord och suddar ut det ena. Det som kvarstår är

ensamheten

septum



And yes u were my first love and i will proabably never forget u. Forgive me if i do. Im still in love with u.

det mörka ger skydd för mina tårar som faller

I sången som spelar i bakgrunden sjunger dom om bruden som fick allt. Det var jag, iallafall för två sekunder fören allt slogs sönder. Med revolvern i handen stod du bakom mej o killen jag föll för föll framför mej, död. Med ett skott igenom huvudet. Du var full med agressioner.

Mina tårar suddade ut synfältet och jag kände hur allt mörknade. Nästa jag viste om var din säng o dina läppar emot mina.

Jag kommer aldrig o få göra mina egna beslut, eller hur?

jag kan inte samla mina tankar. så det blir hullerombuller.

O du får gärna bo i ditt land som mer påminner en sagovärld. En sagovärld för vuxna som aldrig blev vuxna. Men jag vill inte vara med på din resa genom den världen. Jag vill hellre stå på plats och se hatet växa fram som det alltid gör.

Dom kastar en livlina åt mej där jag sprattlar i vattnet femton patetiska meter från stranden. Jag lärde mej aldrig simma. Bara påstod så. Jag skäms så det värker inuti. Varför vet jag inte hur man hålls på ytan. Varför har jag alltid ett för tungt last med mej ner till havetsbotten.

Ps.Jag tror jag är Ariel. Men jag har ingen fena.


someone here loves u





Time gives it back.
U find space to breath
and realize that ur not alone.
Someone really loves u
back.
I do.
I care for u and i would
rip my heart out for u.
Lets have em drinks
darling.
Were gonna party all
night long.
Cause i love those eyes
of yours.

hjältar existerar inte. jag bara älskar dej.

Vi slåss för de vi tror på. Vi slåss så länge blodet pumpar i kroppen. Och när de slutar, när vi känner smaken av svett och blod blandas i munnen då vi ligger på marken o ser upp mot himlen. Då vet vi allt. O de då vi ser änglar fastän vi inte tror på Gud eller livet efter döden.

Jag levde aldrig för att se mej själv bli hjälte. Jag levde inte för att få känna smaken av en hjältes läppar. Men du gav mej det ändå. Det vackraste jag nånsin sett var dina opalblåa ögon som stirrade rakt in i själen på mej. Och dina läppar sa "Du e inget för mej tösen". Jag grät int ens, det var så satans vackert. Jag lever fortfarande om dom sekunderna.

Nu leker jag med mina egna känslor och med tändstickorna. Sitter uppe på mitt rum o spelar om o om igen samma låt. Kasetten som fastnat i spelaren. En låt som har mindre känsla än en död fluga, men som betyder mer för mej än sextontusen slag i magen.

Du är min hjälte.

stjärnfall

Dom sjunger om kärlek på radion. Som om dom visste bättre vad det är. Som om dom någonsin hade blivit lämnade och sårade på samma sätt som jag. Jag ser inte på kärleken genom ett rosa tyg, det har blivit klart. Jag orkar inte ens tala om kärlek nu.

Vi talar om nåt annat istället. Om varför lastbilar aldrig kan vara målade i rosa o orange. Om varför vissa heter Jasmine och visa Sofia. Om varför du av alla människor fortfarande är den som ringer mej oftast. Och varför jag aldrig svarar.

Nu kom jag på det. Du har för fan varit med hälften av mina kompisar och tror fortfarande att du har nåt att ge.


jag har lagt svararen på för min krabbis tar kål på mej

För mitt i tystnaden stiger du in i rummet och börjar med din enmannacharad. Du drar ner bord och stolar där du går men ingen lägger vidare märke till ditt sociopatiska beteende.
Det är det galna i människan som fäster ens intresse. Det är det agressiva som får en att vara på sin vakt. Det är det fula som får en att titta ännu noggrannare. Visst är det så älskling, bekräftelse.

Jag drack aldrig upp din champagne. Hade redan fått upp min egen vid det skedet. Men du kan fortsätta inbilla dej precis det du vill. För jag har ändå redan raderat ditt nummer ur telefonen.


RSS 2.0