det här e till dej daniela

det är sällan man förstår hur mycket nåt betyder fören man e nära att mista det(och nej ingen har gått o dött eller så). i alla fall är det så för mej. har hela sommaren gått med vetskapen om att snart kommer några av mina aldra bästaste finaste vänner o dra utomlands. en månad, två månader, ett halft år? dom sejer så mycket men vet så lite själva så jag faktiskt inte hänger med på spåren, det ända jag vet är att jag kommer o sakna dom för varje dag så satans mycket. har redan spillt en massa tårar för deras skull, för jag vet faktiskt inte hur jag kommer klara det hela. jag menar, dom ska precis inte ta o strande i stockholm eller så, nej dom jävlarna skall hela vägen runt o lika mycke till ner(åtminstone den ena, den andre vet väl knappt själv vad hon ska. fast ti france ska hon nu).

så jag ville bara seja dethär:

daniela: har känt dej i lite på ett år ungefär, men du har förgyllt mina dagar mer än du kan ana. du e en av dom galnaste och roligaste människorna jag känner och fest utan dej e som ingen fest alls. har ingen aning om hur många mornar vi har vaknat tillsammans för att inse att vi borde lägga oss tillbaka o dö - men dom e allt för få egentligen. har aldrig känt en sån gemenskap med en person som jag känner med dej. i want to be a fucking billionaire, and u know what honey, im gonna hunt u down then. älskar dej otroligt mycket och väntar ivrigt på att du kommer tillbaka. för du vet vad - då smäller det! FUCK THIS SHIT

UPDATE: daniela ska inte åka iväg från mej nu! FEST. men dehär kan ligga gärna ligga kvar här för hon ska ändå iväg inom en kort framtid(o likaså dendär veronica).

zzz

är inte det minsta utvilad efter veckoslutet. trött som faaaan och har en del skolarbete att göra för att toppa det hela. suck blah. men nu blir det i alla fall butiken som gäller, magen vill ha mat.

be square

har seriöst suttit 3 dagar fastklistrad framför paradise hotel danmark. börjar bli för mycket nu. e trött så helvete o har ont i nacken okså, ingen höjdare alltså. aja, snart kommer vecke o janso hem från sverige så de är i alla fall plus i kanten. förresten börjar min yoga och dans inom kommande veckor så det känns okså jäklit fint. next up - avsnitt 21

I'm starting to worry about Ray



lördagkväll and nothing to do(i alla fall int ännu). igår ble de mord för fötterna eftersom kvällen beståd av 4 långa timmar i killerheels. om int annat ska jag i alla fall springa ti butiken o köpa chips o mysa framför tvn.

paris photo diary pt 2



LV, ice cream and lights in the night - Paris


Eminem ft Rihanna - Love The Way You Lie



see u in the morning.

why o why

dräggig och seg så satan. igår blev det på tok några glas för mycket o allt är en ända stor gröt från igår kväll. om cirkus fjorton timmar e de vardag igen, hur hemskt låter inte det. nu ska ja käka o sedan drar jag iväg för tältning vid skolan!

my heels are killing me

oj det blev visst lite sent igår(fast jag lovade mej själv att ta de lugnt o vara hemma mänsklig tid). vaknade nyss till att min telefon pep till. har redan hunnit käka lite pasta och fösöker få kläder på mej så jag kan gå ut med hunden. om två timmar ska jag möta upp ella i stan.

good morning little miss sunshine




godmorgon. är enligt min egen åsikt uppe vääääldigt tidigt idag, för jag ska nämligen träffa ellen om en halv timme. senare kommer veronica ju faktiskt okså en sväng till storstan så henne får man väl passa på att se rätt in i ögonen okså.

anonymous 173

självorsakad trötthet som snart vinner. har bitit mej både i tungan och kinden, tar väldigt ont aj. har smällt en ny färg i håret och det öser ner utanför. högtalarna spelar maria mena.

paris photo diary pt1



Champs Elysèe - Chatelêt Versailles - Notre Dame - Latin Quarters - Salvador Dalí - Tour d'Eiffel

greetings from paris

ligger i sangen och fotterna har verkligen sagt upp sej once for all. har gatt omkring i 3 dagar nu typ non-stop. imoron blir det shopping for hela slanten(som inte e sa stor tyvarr). aja, ses nar jag kommer hem, au revoir!

RSS 2.0