shopshopshop

image37

Jag älskar shopping. Det är bara det bästa som finns ! Man mår både bra av de, och man kan socialisera sej med sina vänner under samma tid som man ser pengar strömma ut ur plåmboken. Imoron e de dags för fönster-shopping för min del tyvärr, eftersom min månadspeng först andländer på månda. ÄSSCH. Men Jossan lär ha pengar, så kan vara hennes stylist. Pus

vad är skönhet?

                                                                                                                       image35
Natalie Portman // Vanity Fair

Hur definierar man skönhet? Är det ett vacker ansikte eller är det en personlighet som man blir kär i? Jag vet inte, jag tror inte någon egentligen vet. Men alla har sina egna åsikter. Oftast talar man om skönhet som kommer innifrån, men oftast är det mer än det som vi tänker på då nån säger att man är vacker...eller? Vad tycker ni är skönhet? Berätta mej, för jag vill gärna veta.

it's all about mary-kate

                                                      image33

Har alltid gillat Olsen-systrarna, och speciellt M-K. Hennes fräscha stil är underbar, och älskar verkligen hennes hår. Det är perfekt, men ser ändå inte för lagat ut. Om jag bara kunde ha sådant hår *suck*. Skulle så gärna vela ha extensions, men de kostar så jvla mycket ! Nån tips på bra nätsidor där man kan skaffa sej såna?
Älskar skorna M-K har på den högra bilden ! Va sejjer ni? Sarah va sejs om att kopiera M-Ks stil på vår shoppingrunda på fredag? Puss på er alla

nästa steg

Stå inte i vägen för mej. För ja står inte heller i vägen för dej.                             
Fäll inte en tår för min skull. För jag gör int det för dej i alla fall.
Sök inte efter mej imorgon. Då är jag redan borta.
Viska inte mitt namn ut i luften.
För världen kan inte tåla de så som jag kan.
Ta inte mej förgivet. Imorgon har jag ändrat skepnad.
Älska inte mej. Älska dej själv.
Stjäl inte blickar. Dem har jag bokat för min egen användning.
Lev. Men utan hinder.
Sök dej uppåt. Jag finns redan här.             


VÅRENS OUTFIT?

                                        image30
Kanske dethär skulle vara nåt som man vill ha i vår? Jag åtminstone gillar allting på bilden, o tror att de skulle se ganska så bra ut i vår. Du kan inskaffa plaggen på följande ställen:

Shirt - H&M
Skor - TopShop
Smycke - TopShop
Solglasögon - H&M
 
Ha en trevlig kväll och var fashionistas ! kram

Hayden Panettieres klänningar

Hittade dehär två bilderna på Hayden, och klänningarna är verkligen eye-catching, men vilken är snyggare, vad säger ni kära läsare?
 image26  image27

forever21.com klänningar

        
image19
Den amerikanska kedjan forever21 har alldeles fantastiska kläder ! Allt från halsband och dukar till festklänningar och pumps. Priserna är inte heller skyhöga, t.ex. dehär 4 klänningarna kostar alla ca. 25 dollar styck. Man kan beställa deras kläder på nätet via adressen www.forever21.com. Kolla in sidan och bli inspirerad. Kram

nicole richie o huvudvärk

Har haft en alldeles juvlig dag med sarah, de var precis en sådan uppfriskande vind som blåser över en :) först morgonmål på java, mellanmåkl på, kröhöm, mäkken och middag me familjen på kinesisk. Och till sist shopping på ikea. Ooh, alldeles underbart alltihop, men varför ska jag då få den värsta huvudvräken när jag kommer hem o vill ta de lugnt ! Måste vara ett straff för en rolig dag.

Men iaf, tänkte sätta in en juvligt somrig bild på en av min o sarahs stilikoner, Nicole Richie
                                                                image16
En fräsch 50-tals look i sommar kanske?


må bra dag

                                image12
Fick för mej att ha en "må bra dag" idag. Eftersom det tråkiga vädret ute inte känns alls tilldragande och får allting att se dött och fult ut så verkade de som nåt för mej. Så jag gjorde både en pedikyr och en manikyr, en ansiktsmask, hårpackning och bodyscrub. Efter alla dessa lyxiga treatments, kände jag mej som en ny person. Kan inte vänta att få göra om allt igen ! Pröva ni okså, jag lovar att ni kommer att må mycket bättre. För att känna sej ännu bättre kan man göra en smoothie av bär och frukter som man kan smaska på smatidigt som man väntar att de olika behandligarna skall verka.

BARA MÅSTE FÅ DEN

                                                  image10
JAG ÄR KÄR ! i den här klänningenen från H&M. Såg den på deras sida och märkte att den endast kostar 14.90 euro, jag bara måste skaffa mej själv en sådan. På nätet var tyvärr min storlek slutsåld, men hoppas det finns min storlek i butiken. Bara måste få den. Tänk vad somrigt att matcha in den med ett par vita sandaletter och stora armband. Aah...

en längtan, två

Hade kanske skutit undan min längntan efter sommaren för en bråkdels sekund, men den återvände genast då jag på lande drog på mig en t-shirt som doftade alldeles till saltvatten och hav. Det måste ha vari en av mina flere outfits som jag förstörde under sommaren med att hoppa i havet med kläderna på. Men den lusten övertog mej säkert ett tiotal gånger under sommarn o7. Ja, så efter att jag hade plockat ut den här t-shirten satte jag mej ner på sängen och bara blundade häftigt, önskade att det vore sommar igen. Sommar för alltid. Önskade att jag kunde åka på roadtrip till USA med mina vänner, att jag kunde festa natt o dag. Det var nästan så rörande att en tår dök upp i ögat på mej. Men jag kom på mej själv med att rycka mej upp från sängen slänga in t-shirten i skåpet och ta den samma gamla som låg på stolen brevid sängen. Men oo va ja längtade. Jag drog hastigt på mej ytterkläderna och kände den kalla vinden i ansiktet då jag slog fast dörren bakom mej. SNÄLLA jag ber, låt det bli sommar nu ! Jag ger vad som helst. Jag kom och tänka på att det var måndag idag, alltså bara tre dagar, med den här inräknat, så skulle jag igen vara i stan. Ja, ja älskar lande, men nu när mina vänner här har rest till swe, så uttråkar det här eviga vädret och den trista landsvägen mej. Jag är ändå innerstinne en storstads-tjej(om man får kalla hfors för storstad, vilket ja tvivlar på) och mitt hjärta längtar tillbaka till bullret. Hade faktiskt tänkt komma på nån tjejigtvärre att göra under följande vs. Nån ideer? :) puss o förlåt för min ångestfyllda text.

ekenäs !

image7  image8
så saken e den. ja har varit kär i ekenäs enda sen vi skaffade mitt lande ställe, som ligger en tie kilometer från ekenäs. den lilla trähusidyllen har kört rakt egenom till mitt hjärta, och kan inte tänka mej ett liv utan det! har så många juvliga vänner där, o alla bra minnen :) så om ni en varm sommardag vill gö nåt kul, hoppa på tåget, slå mej en pling och hälsa på ekenäs o de bästa de har att bjuda på. pussokram alla bimbon <3

tränä tränä träna

jahaa, så vart har den här veckan försvunnit? jag har faktiskt tränat som en galning, dans. knappa två månader kvar till den stora danstävlingen o koreografin e långt ifrån färdig. plus att vi ennu måste skaffa oss matchande outfits för evenemanget. jaa, om allt går som lyckat, så kommer ni nog att få se en del halv volter, sexiga moves och jvla bra DANS.

SMINK SMINK SMINK

image3


Ögon
Jaa, själv brukar ja smeta kajalen upp till och ner till, men inte för tjockt ! O sedan lägger jag ett lager mascare både upp o ner till. Efter det sätter jag först en vit skugga över hela ögonlocket. Sen en gråare nyans på ca halva ögonlocket. Och slutligen en svart längst ner vid kanten av ögonfransarna och lite i utkanten. Det här ger dej ett par snygga smokey eyes.

image4

Läppar
Förfina pinka läppar ska du göra såhär ! Börja med att lägga läppfett så dina läppar blir mjuka o inte spricker. Sedan fortsätter du med att läga ett pinkt läppstift på hela läpparna. Och till slut brukar jag pensla på lite ljus ögonskugga för att få läpparna en fin matt yta, plus att de hålls bättre på då !

Bästa sminken på nätet: www.sephora.com


sola på söndag?

image2 


Jaha, så va de sönda igen... den dagen då du alltid önskar att butikena hade öppet och att måndagen inte skulle vara här imoron. Så va kan man praktiskt taget göra på en söndag? Prova dehär:
1. Sola, i dina soliga minnen
2. Dra ut alla kläder ur skåpet och sätt ihop nya outfits
3. Ring en kompis o skvallra
4. Klipp ut bilder o citat ur tidningar och klistra dem på väggen
5. Fika på café

Jaa, dedär var bara några fjantiga ideer, men jag e säker på att ni hittar på nåt kul iaf. Ha de så bra fashionistas ! puss

JEAH!

image1  Alltså allvarligt talat, vilken e den bästa kampanjen nånsin?! joo, hm:s kampanj fashion against aids. Jag bara måste genast springa till hm när jag fick höra om det här, och nu äger jag designen av Ziggy Marley. Ascoolt och tänk du stöder en bra sak ! 12,90/blus. KÖP ! ja åtminstone tänker investera på en eller två till.

RSS 2.0