as days pass we get older

  
                 icanteachyouhowtodoit.com

                And so we leave behind us those days filled with laughter and happiness,
                trade them into wild parties and lots of stress.
                Make us look good without any clothes on,
                we push ourselves to the edge til everything is gone.
              

and thats why i cant get enough of her

                      
                               marykatemarykatemarykatemarykatemarykate


Såhär är det...

att jag flyr iväg med mina ord och gömmer mej bakom punkter och kolon. Tror ja kan utesluta resten av världen o bara leva på "men" och "så" som dyker upp på skärmen. Men nej så är det inte. Ursäkta mej min ångest över livet. Javet inte varifrån den dök upp, vet inte vilken riktning den vill välja till näst eller när den försvinner. Men när den väl gör det så kan glädjen ringa mej o bo i min 159 långa kropp. Puss och tack.

typsikt. typsikt mej.

                                             

Efter världens längsta period av glada o lyckliga dagar slår de tillbaka nu. Ja mår skit, inuti. E verkligen deppig o på dålit humör. Bara vrider på mej o vet inte var ja ska ställa mej för att inte förlora sista hoppet. Just nu vill ja bara försvinna. Orkar inte med skolan där man måste vara världens gladaste o piggaste person. FUCK! Varför såhär?! Jag vill må bra.

TSOHEJ

                                                       

Pengarna ryker lika fort som de trillar in.
                     Nya klädinskaffningar är likamed en omöjlighet.
Så mycket som jag lägger ner på mat och dryck så blir de knappt kvar en slant för bussresan hem.
            Jag fösöker jämt hejda mej själv, o du missödets barn, vem lärde dej om ekonomi?
  Vill nån berätta hur man skaffar sej pengar i mängder?
                
Har träffat en jätte cool tjej idag. Hon heter Emilia o har en urtjsuig blogg, kolla :
http://retro-nostalgi.blogspot.com/


e de jag som e bad girl?

            

Vet ni vad jag kom o tänka på här om dagen? Jodå, det såhär, att ens föräldrar gärna e måna om att varna för sällskapet man umgås med o berätta hur man ska stå emot grupptryck osv. Men vad om det är du som är den alla varnar för? Tänk om de du som lägger dit alla negativa tankar och knuffar in andra för att göra saker det inte vill. Jag syftar inte med min text till att JAG nödvändigtvis skulle vara en sådan person, eller vem vet? Det är väl ganska svårt att själv få en uppfattning om vad man riktigt sysslar med.

"Easy for good girl to go bad. And once you're gone, best believe you're gone forever" - Rihanna

starkare.

det som gör en starkare. som får en att stiga upp på moronen. som får en att fortsätta blindt framåt i mörkret. sträva efter nåt bättre. du gör mej starkare. får mej att må bättre. får mej att förstå innebörden med dagen. jag e stark. hur stark är du?

FACES



Vet ni vad jag har hållt på med under veckoslutet? Jo, skuttat omkring på FACES etnofestival. Det är typ världens chilligaste festival där en massa, jaa främst hippien samlas. Tala om ett ställe att checka outfits, skitcoola männskor finns där! Tjaa i alla fall, har inte sovit för mycket under förra natten pga festivalen, men de är värt det hela!

Idag har jag suttit på en kompis knofirmation i för länge, tänkte typ dö. Ateist som jag är kunde jag inte hjälpa hur spyrona steg upp i halsen av allt. Är lessen men de bara känndes liksom tillgjort till tusen. Orkar inte gå in på min eller nån annans tro dess mera.

Jaa, de var väl de jag hade o sejja, nej just de, Fred en kompis jag har ville visst peka ut att han tror för mycket om sej själv. Sådär, ha en kul kväll!

RSS 2.0