flygekorrar faller ibland

O ja bryr mej int om du vet vilken min favorit färg är. Jag bryr mej inte om du vet vilken färg på ögonen jag har (jag vet det knappt själv!).
Du kan gärna skriva mej en sång med personliga ord till mollbetonade refränger, men egentligen gör det mej det samma ifall jag får en eller inte.
Det jag bryr mej om, e var du håller blicken när vi ses. Det jag bryr mej om e att se ditt leende när vi möts. Det jag vill e att du skall gilla mej med passion och känsla. Att du ska ge mej ditt allt.
Jag vet redan själv var vi hamnar på en mätstock.


här har ni mitt sportlov.

tiden rymde iväg. jag satt kvar. orden fastnade nånstans i bakhuvet. kom aldrig ut. flaska efter flaska tömdes. fel ord kom ut. sömnsvårigheter steg in i bilden. fel slags dejter försvann lika snabbt som de uppkommit. frostbitna händer och sönderslagna tänder. pengar som brann för livet. en plan om något framöver.

friheten

denhär bloggen har väl haft lite lov samtidigt som jag har lekt på andras marker. denhär bloggen kanske blir lite mer aktiv om jag inte hittar mer saker o göra.

nu leker vi ett två tre igen

1. Hur kan ja nånsin ändra på det jag e. Hur i helvete tror du att ja kan sluta äta skräpmat när de e de jag gör. Hur tror du jag kan börja leka dina lekar när ja knappt har kommit fram till ruta ett i mitt egna spel.

2. Kan kärlek vara ett spel om liv och död. Kan dina tankar vara mörkare än nattens våld. Kan dina ögon signalera om djärvhet och avund istället för den oskuldsfulla skymingen jag trodde. Kan det vara, att någon redan rev ut ditt hjärta.

3. Hur många nätter kan man vaka i rad utan att gråta sej själv till sömns

idag e de vändag. pusspåer.





                                                     Fredag Friday


e de meningen att vänner för livet för en nära döden varje dag

I tidningarna skriver dom om tonårsfylla och missfall. Imoron kan det lika bra vara du eller jag. På tv berättar dom bombattentat. De kunde lika gärna ha varit våra kompisar som var med. E de slumpen som avgör, eller e de nåt som e inskrivet i huden på oss när vi föds. E asfalten under våra fötter för evigt, eller för idag. E din skönhet sann eller i näthinnan på mina ögon. E kärlek en känsla eller ett synonym för medlidande.

i went to sleep at 4 a.m and woke up happy




my eyes are green. do u want to know anything else



var e början
finns det ett slut
kommer det nånsin att
finnas nåt innehåll
eller e de bara tid
som flyter förbi
förblir svart och vitt


kvicksilver i form av dej

en kille med ängelvingar och gloria. e de int såna ni drömmer om. jag tänkte mej mer nåt i stil med sexig rockare som dricker öl på måndag moron i sina trasiga jeans. som står nedanför mitt fönster på lördag natt klockan fyra och sjunger lovesongs i fyllan. som ringer och beställer chinese när int jag orkar stiga upp ur sängen. nån som vet hur man lägger på kajal o drar av kläder med stil. jag vill ha nån som känns lika som att dricka kvicksilver.


de grovaste av alla brott

Din hand mot mitt bröst får pulsen att kännas tio gånger starkare. Dina läppar mot mina får blodet att isna i vänerna. Din andedräkt i nacken får hela mej att rycka undan. Dom strategiskt uttänkta ordena du sejer med samma lugn som alltid får mej att tro att jag ligger i koma.

Kan du sticka ut handen så jag känner att du verkligen finns. Kan du få mej att tro att de finns ett samband mellan dina blåa jeans och min svarta spets bh. Kan du få mej att känna kärlek. Ren kärlek utan ångest och smärta.

Tror du att änglar existerar. Tror du att jag symboliserar det som komma skall eller det som har varit. Tror du att vatten dränker istället för att hålla en på ytan. Tror du på att människor kan förlåta de grovaste av alla brott.

jag tog min d40:a o knäppte









på den mark jag står dör tusentals människor

Om världen förblir ond så förblir jag ännu ondare. Den växelvärkan som finns mellan mej o jorden är negativt laddad och den drar mej till sej som en magnet med kraftfält. Om ja sätter mej ner kommer jag att skrapa upp knäna istället för att hålla balansen. Dom drar ut på den tid vi har kvar genom att avgränsa områden och ställa upp skyltar med "OMVÄG". Dom ställer kraven på oss utan att berätta vilkoren.

De e nästan som att rycka ut hjärtat ur bröstet och senare påstå att man gjorde det för kärlek.


i guess its my turn to tell a joke






var inte så sur älskling

drömmar om bättre dagar
om ljusare kvällar
och varmare dagar
då barn vaktar barn
för att inte falla i
när fyllan har nått huvudet
då kärlek inte existerar
på samma löjliga sätt
som nu
den dagen då du tror
att äktenskap inte finns

RSS 2.0