fläta

Hej, jag har en fläta i luggen idag. Snart, väldigt snart böjar mitt hår se sådär sommarslitet ut som jag vill ha de. Ni vet, mörkt i roten, uttorkat av solen och alldeles fel längd. Usch va fint. Ni tycker jag är galen va? Det är okej, jag tycker det själv med. Jag sitter här och väntar, längtar, hoppas, jag vet inte riktit. Har skrivit en hel del på sistone. Noveller, sagor, berättelser, självbiografi, dikter, sångtexter, ja allt! Hoppas ni har de bra, ni är så söta.

                                  

                             Siennas fläta är superduper coooool. Jag vill okså ha en sån!

de står still

             

De e tyst i bloggvärlden just nu. Väldigt tyst. Talar inte bara om mej själv, nehej, dom flesta bloggarna har tagit sej ledigt för sommaren. Tragiskt. Mitt liv som mest består av att försöka hitta inspiration på diverse bloggar. Tår trillar sakta ner.

Regn trillar fort ner. Väldigt fort. För fort. Det öser, nån häller ner vatten på mej. Usch, blött, mina favorit stövlar finns på lande.

8.7-11.7 jag befinner mej i Köpenhamn. Super. Urkul med shopping.

Nu, jag befinner mej på rummet. Väntar på att min kärlek skall komma. Det öser fortfarande. Usch.

så kan de väl gå.

                                  
                       
Jag älskar tryck!

Idag var de onsdag, sprudlande glad är jag fast vädret vill inte riktigt hålla med. Skit. Har shoppat skit mycket sen jag kom hem från Lappland, alldeles för mycket. Morsan får väl snart för sej att jag måste slänga kläder, men där spelar hon nog ensam. Jag tänker väl inte slänga iväg alla mina kläder? Fan vad jag har saknat skrivandet! Har sån jäkla lust nu med att skriva, men mina tankar flyger fram o tillbaka och kan inte samla dem över huvudtaget. Gräsligt, skrämmande, vanvettigt. Blir galen så ska nog ut och göra nåt åt mej nu, men vi hörs sötnosar! PUSS

kär och galen

                                  
Hejssan, igår var jag tillbaka från Lappland, men huvudet snurrade runt i den takten att de inte gick att uppdatera. Jag är kär och galen, som ni kanske förstod på rubriken. Kan inte sitta still, ni vet. Just nu skall jag till mitt kommande gymnasie och bekräffta min studieplats för de kommande tre åren, spännande? Nej. Men är säkert tillbaka med intressantare inlägg ikväll, kram!

Lappland väntar på mej

        

Idag skall jag iväg till Lappland för att stanna där i en fucking vecka! Ska bli så skönt. Med åker mina tösar Linnéa och Sandra, nattåget avgår 22.00 typ, eller nåt sånt. Min väska väger ett tonn, så hoppas jag orkar bära den, för annars kan de bli skit. Hoppas de inte finns en massa mygg där, för jag hatar mygg! Men de jag skulle sejja är, sköt om erha de  så bra, jag är tillbaka om en vecka.
Extra puss på Sarah o Ellen som jag inte kommer se sen, för de åker iväg till Frankrike! Byääääääh.
PUSSSSSS

SHOPPAT

    
                   Brillor - Glitter ;Tisha - H&M herr ; Bälte - H&M barn ; Leggings - Lindex ; Sandaler - H&M

Hejssan, sådär har jag sett ut idag. Det har ju varit rätt så varmt, fast lite blåsigt dock. Jag har gått omkring på stan en hel del idag och träffat bästisen Sara och senare Sarah, Nelly och Ellen. Det var riktigt kul, för snart skall ju alla iväg runt hela landet o jorden, så då syns vi nog inte till ;< BLAHH.
Iaf, det här shoppade jag:

                  
                                        H&M                                              Carlings                                          H&M

Kram

URSÄKTA

Ursäkta mej sötnosar, har inte på länge orkat uppdatera, pga olika orsaker som inte är värda att räkna upp här. Men iaf, nu är jag här! Har shoppat en del, men orkar inte söka upp camen nu, så ni får se det imoron, puss o gonatt på er !

                                                 

RSS 2.0