svar på tal!

detta är en respons på: http://jordgubbscocktail.blogg.se/2008/july/karlek-eller-maktkamp.html

visstvisst, makt i all sin ära. men jag med mitt centrerade ego och självlysande personlighet har kommit fram till ett beslut. jag gillar verkligen att killen i vars famn jag lägger mej har sin vissa manligastatus. att han vill bestämma över mej o inte låta mitt puckade ego stiga till ouppnåliga höjder. minst på samma nivå med mej kräver jag att han skall vara. i mina löjliga tonårsdagar e de svårt o hitta en kille med samma självkänsla som jag har, men jag väntar lojalt. han skall vara typen som viskar vackar saker i örat på mej, men samtidit skall han kunna sejja ifrån sej då det hettar till. kravlös kärlek, nej. evig kärlek, ja.

 SE UPP KILLAR!

Kommentarer
Postat av: Anonym

indeed älskling

2008-07-28 @ 15:23:22
URL: http://jordgubbscocktail.blogg.se/
Postat av: Leonel

vi är inga pussylovers direkt, nej! man kan kalla mig radikal feminist men som sagt, om jag är kär i en kille ska de va en KILLE! manlighet, tack! annars kan man ju lika gärna gå o bli lesbisk, right? no joke. love<3

2008-07-28 @ 16:51:02
Postat av: antonia

jaa gud haha. jag fattade först inte vem du var! först när jag gått förbi fattade jag att du var ida. jag måst ha sätt väldigt fånig ut hahah. som ett stort frågetäcken eller nåt. hah. hittade du nåt då?

2008-07-29 @ 19:18:29
URL: http://dirtyglam.blogg.se/
Postat av: antonia

hahha. sorry var helt borta då , fattade inget , var fortfarande så trött. jag var också inne på helsinki10 och prövade ett par skor men dom kostade helt för mycke. jag vill också ha ett par stentvättade men de som ja vet är från monki men de finns bara i sverige.. får vänta att cheap monday kommer in me fler. njää jag hittade lite. men inge spec.:)

2008-07-29 @ 23:33:20
URL: http://dirtyglam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0